Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2020 19:13
Čas čtení 0:41
Ondřej Jarůšek

Za pár dní budou přetížené nemocnice, osobní lockdown je řešení, říká Petr Ludwig (Rozhovor)

REFRESHER
Uložit Uložené

Pusť si náš rozhovor s Petrem Ludwigem.

Česká republika aktuálně prožívá krizi způsobenou druhou vlnou koronavirové nákazy. Každý den přibývá kolem deseti tisíc nakažených, počet mrtvých narůstá denně po desítkách a nemocnice se plní hospitalizovanými pacienty. Podle prognózy datového analytika Petra Ludwiga však to nejhorší ještě nemáme za sebou.

Ve své nedávné prognóze uvádí, že české nemocnice do pár týdnů čeká kolaps a lidé budou umírat na chodbách bez pomoci. Společně s dalšími odborníky se podepsal pod výzvu, která vyzývá lidi, aby si nařídili osobní lockdown a vycházeli ven jen tehdy, pokud je to jen nezbytně nutné.

Doporučeno
V Česku bude do 3 týdnů kolaps nemocnic, lidé budou umírat na chodbách, 15 000 obětí do konce roku. Petr Ludwig má novou prognózu V Česku bude do 3 týdnů kolaps nemocnic, lidé budou umírat na chodbách, 15 000 obětí do konce roku. Petr Ludwig má novou prognózu 15. října 2020 10:14

S Petrem Ludwigem, autorem iniciativy Masks4All, jsme si o aktuální epidemiologické situaci popovídali v novém rozhovoru. Vyplní se znovu jeho chmurné predikce? Bude mít Česko do konce roku až 15 tisíc obětí? A co dalšího o aktuálním vývoji říká? To a další informace so dozvíš ve videu výše.

Celý rozhovor si navíc můžeš pustit i jako podcast na streamovacích službách. Záleží tedy jen na tobě, jaké verzi rozhovoru dáš přednost.

Odebírej nás na: Spotify, Google podcasty a Apple podcasty

Domů
Sdílet
Diskuse