Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2020 19:15
Čas čtení 0:59
Tímea Krauszová

Známý romský bloger nahrál silné video o koronaviru. Pár hodin na to mu podlehl

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Publicista a bloger Jozef Kmeťo nakonec onemocnění Covid-19 podlehl.

Slovenský romský bloger a moderátor rádia R1 Jozef Kmeťo se koronavirem nakazil teprve nedávno, pozitivně testován byl před několika dny. Jeho stav se v pondělí rapidně zhoršil a zavolal si sanitku, aby ho převezli do nemocnice. Tam však onemocnění podlehl. Krátce předtím stihl ještě nahrát video, ve kterém lidi prosí, aby nebrali Covid-19 a opatření na lehkou váhu.

Doporučeno
Počet nově nakažených znovu přesáhl 10 tisíc, včera v Česku zemřelo dalších 75 lidí s covidem-19 Počet nově nakažených znovu přesáhl 10 tisíc, včera v Česku zemřelo dalších 75 lidí s covidem-19 27. října 2020 8:00

Živým příkladem COVIDu jsem já

„Milí přátelé, nikdy se nedejte ovlivňovat lidmi, kteří nevěří na koronavirus, ani nic podobného. Živým příkladem COVIDU-19 jsem já. Dnes mě bere sanitka do nemocnice,“ řekl v živém vysílání na svém Facebooku. Kmeťa v pondělí převezli sanitkou do nemocnice. Zhoršil se mu stav, začal kašlat a špatně se mu dýchalo.

Domů
Sdílet
Diskuse