Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2020 0:01
Čas čtení 1:05
Adam Smeták

VIDEO: Zpravodaj ČT čelil v ulicích USA bláznivému přílivu slavících lidí. Zvládl to s bravurou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Martin Řezníček je ostřílený profesionál a prokázal to i během oslav vítězství Joe Bidena v prezidentských volbách, kdy neměl nouzi o přerušení živého vstupu.

Joe Biden byl zvolen novým prezidentem USA, načež v ulicích velkých měst po celé zemi propukly spontánní oslavy. To si nemohla nechat ujít ani Česká televize, která má na místě Martina Řezníčka, zkušeného zpravodaje, který v USA působil pět let.

Zatímco v neděli v ulicích hovořil o personáliích nové administrace, do záběru mu skočil nadšený mladík a bláznivým křikem dal najevo, jak je s výsledkem voleb spokojený. Řezníček mu věnoval pouze krátký pohled a ve své řeči pokračoval bez zádrhele.

Doporučeno
Zpravodajka ČT předčasně ukončila reportáž z Hongkongu. V živém přenosu musela utéct před gumovými projektily Zpravodajka ČT předčasně ukončila reportáž z Hongkongu. V živém přenosu musela utéct před gumovými projektily 18. listopadu 2019 16:40
Domů
Sdílet
Diskuse