Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2020 18:52
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

Dala tě do friend zone? Nejsi sám. Poslechni si tyto autentické příběhy o neopětované lásce

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Máme pro tebe bonusovou epizodu podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

V úterní epizodě našeho vztahového podcastu Love is on the air se doktorka Nikita a docent Zach zaměřili na takzvaný friend zone, tedy situaci, kdy jeden člověk k druhému cítí silnou citovou náklonnost, ten ale jeho lásku neopětuje a vnímá jej jen jako kamaráda. Naši moderátoři se podělili o svůj pohled na toto téma a nabídli celou řadu užitečných rad, které ti pomohou takovou nepříjemnou situaci zvládnout.

Nyní opět přišla řada na naše posluchače a posluchačky, kteří nám na dané téma opět zaslali množství vlastních příběhů. Naše moderátorská dvojice následně ze zaslaných zpráv jako obvykle vybrala ty nejzajímavější historky a právě těm je věnována dnešní bonusová epizoda

Doporučeno
Představujeme ti novou První dámu USA – Jill Biden Představujeme ti novou První dámu USA – Jill Biden 19. listopadu 2020 13:47

Pokud se ti někdy stalo, že jsi ve friend zone skončil i ty, nezoufej. Ještě totiž není všem dnům konec a rozhodně nejsi sám, komu se něco takového přihodilo. Přesvědčí tě o tom právě i dnešní nálož příběhů, ve kterých se dozvíš, že je to poměrně běžné a stává se to jak mužům, tak i ženám. Pohodlně se proto usaď a zpříjemni si večer podcastem plným humoru a neuvěřitelných historek. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse