Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2020 8:43
Čas čtení 1:05
Ondřej Jarůšek

Novotný na Facebooku nazval Schillerovou „ubohou estébákovou k**vičkou“. Platí ji, zvolená nebyla, dodal

POLITIKA ALENA SCHILLEROVÁ ODS PAVEL NOVOTNÝ
Uložit Uložené

ODS na slova Novotného zatím nereagovala.

Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný je známý mimo jiné tím, že pro ostré výrazy nechodí příliš daleko. Člen ODS to včera znovu potvrdil včera na svém Facebooku, kde reagoval na snížení daní, které Sněmovna v noci ze čtvrtka na pátek schválila. To mát mít například negativní dopad na rozpočty obcí.

Doporučeno
Pavel Novotný: Můžeme pořád nadávat na Prchala, ale já bych si ho hned přivedl do ODS (Rozhovor) Pavel Novotný: Můžeme pořád nadávat na Prchala, ale já bych si ho hned přivedl do ODS (Rozhovor) 13. září 2020 8:00

V pátek ráno tak Novotný nešetřil kritikou nejen na adresu samotné strany, jejímž je členem, ale daleko více se pustil do ministryně financí Alleny Schillerové (ANO). 

„Strašně mě se*e, co udělala v noci ODS, ale nesmím to říkat nahlas, takže super to snižování daní ble ble s*ačky kecy... Aleno Schillerová, poslouchej, ty ubohá ku*vičko estébákovo, OKAMŽTĚ po volbách zvedneme DPD (zřejmě myšleno DPH, pozn. red.) a začneme škrtat provozní výdaje, DPH se projeví okamžitě, tedy výpadek je jen na rok,“ napsal Novotný.

Domů
Sdílet
Diskuse