Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2020 19:44
Čas čtení 0:46
Ondřej Jarůšek

Freshnews: Rvačka raperů skončila zraněním a polský Vogue bojuje za práva žen

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Pusť si nový díl Freshnews.

Uběhl další týden a my pro tebe máme nový díl našich pravidelných Freshnews, v nichž pro tebe shrneme nejzajímavější události posledních dní. Opět toho nebylo málo, a tak o porci novinek ani tentokrát není nouze. Dnešní epizodou tě provede naše moderátorka Petra, tak se pohodlně usaď a poslechni si, jaké zprávy si připravila.

Doporučeno
Nejprve drogy a vášnivý sex, výčitky a zlomená srdce až později. Calin vylil své Svědomí na papír (Recenze) Nejprve drogy a vášnivý sex, výčitky a zlomená srdce až později. Calin vylil své Svědomí na papír (Recenze) 25. listopadu 2020 16:08

Je už tradicí, že novinkový souhrn začínáme zprávou ze světa rapu a jinak tomu není ani tentokrát. Dočkali jsme se totiž nového klipu od Yzomandiase, který se v novince účastní bitky po vzoru filmu Klub rváčů. Nový videoklip je předzvěstí alba PROZYUM, které vyjde už tento pátek.

Kromě rvačky v klipu však došlo i k pěstní šarvátce ve skutečnosti. Síly totiž poměřili SKiNNY BARBER a Otto Ferocity, jejichž řežbě přihlíželo i několik lidí. Nakonec si oba podali ruce a rozešli se v dobrém. SKiNNY však na sociálních sítích ukázal, že se domů vrátil se zraněným uchem a nateklým nosem.

A co dalšího se v novém díle Freshnews dozvíš? Tak například o tom, jak známý magazín Vogue bojuje za práva žen, dáme ti tip na super sportovní oblečení na zimu a uniknout by ti neměl ani náš rozhovor se zpěvačkou Katarzií. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse