Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2020 20:52
Čas čtení 0:59
Lukáš Čelka

Mladíci brutálně zbili 50letou ženu: Jednoho z nich prý chytala za koleno, ten si však myslel, že ho obtěžuje druhý muž

NEWS
Uložit Uložené

Brutálnímu útoku mělo předcházet nedorozumění.

50letá žena ze Slovenska se stala obětí brutálního útoku. Zbili ji dva muži, se kterými popíjela alkohol v jednom bytě. Žena skončila obnažená a dobitá s několika zlomeninami před činžovním domem.

Celý konflikt začal tím, že žena pod vlivem alkoholu měla chytat jednoho z mužů za stehno. Ten si to však v opilosti vysvětlil tak, že ho obtěžuje druhý muž.

Doporučeno
Velká nelegální party v centru Prahy: Policisté našli tajně otevřený klub plný lidí Velká nelegální party v centru Prahy: Policisté našli tajně otevřený klub plný lidí 28. listopadu 2020 8:07

„Policistům později uvedl, že se tohoto jednání lekl a neshoda mezi nimi měla být příčinou, proč ženu nakonec napadli. Útokem jí způsobili zlomeniny a zhmoždění obličeje. Poté ji vyhodili před dveře bytu a odešli. Asi po hodině se starší z mužů k opilé ženě vrátil a násilně ji vytáhl ven z paneláku. Obnažené ženě, která ležela bezmocně na zemi, přivolali kolemjdoucí pomoc,“ stálo v příspěvku policie na Facebooku.

Policie na základě kamerových záznamů pachatele našla a obvinila je z přečinu ublížení na zdraví. „Není vyloučeno, že na základě důkazů může dojít k rekvalifikaci skutku. Oba se nakonec k útoku přiznali a jsou stíháni na svobodě. Obviněným hrozí za tento čin trest odnětí svobody na dva až pět let,“ doplnila policie.

Policie varuje ženy, aby byly opatrné

V souvislosti s tímto případem policie upozorňuje ženy, aby byly opatrné a při kontaktu s cizími osobami pamatovaly zejména na svou bezpečnost. „Obzvláště při konzumaci alkoholu, kdy se uvolňují hranice, se z příjemné nálady může nakonec stát boj o život s násilným agresorem. Násilí na ženách postihuje ženy všech kategorií, všech sociálních vrstev, kultur a etnických skupin,“ uvedla policie na Facebooku.

Domů
Sdílet
Diskuse