Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2020 8:07
Čas čtení 0:59
Ondřej Jarůšek

Velká nelegální party v centru Prahy: Policisté našli tajně otevřený klub plný lidí

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Policie v noci ukončila velkou party.

Alkohol, marihuana, zábava. Takto nějak probíhala party v tajně otevřeném pražském klubu v Anenské ulici, které se účastnily až stovky lidí. Bujarý večírek však v noci překazila policejní razie. Na místě zasahovalo několik desítek policistů, za vstupní vrata se museli dostat beranidlem, protože jim provozovatelé odmítli otevřít. Informoval o tom server TN.cz.

Doporučeno
Po pražské restauraci chce navzdory nařízením otevřít i bar v Uherském Brodě Po pražské restauraci chce navzdory nařízením otevřít i bar v Uherském Brodě 27. listopadu 2020 19:53

Lidé se o konání večírku měli dozvědět přes soukromý profil na sociální síti, u vchodu pak museli říct heslo v angličtině. Za vstup se dle času příchodu platilo 100 až 300 korun. Podle jedné z návštěvnic večírku na místě bylo až 300 hostů, jejichž převážnou část tvořili cizinci. „Kdo měl roušku, tak ji měl staženou pod bradu. Přece na tajné party nebudete nosit roušku,“ uvedla.

Pro jednu ženu na místo přijeli zdravotníci, po požití alkoholických nápojů a zřejmě dalších látek se jí totiž udělalo zle. Policisté u všech lidí provedli kontrolu a desítky osob převezli na služebnu. Hostům hrozí několikatisícové pokuty, pořadatelům až milionový postih. 

Podle zjištění serveru Seznam Zprávy museli zájemci o večírek nejdříve kontaktovat instagramový profil s názvem „Password Prague“. Organizátorům nahlásili jméno a příjmení, načež byli zapsáni na seznam hostů. Posléze pořadatelům sdělili bližší instrukce, jak se na akci dostat.

Kromě adresy a začátku večírku poslali organizátoři hostům také heslo, které museli u vchodu říct. Páteční heslo bylo „Where is Jonas?“ (Kde je Jonáš?) a sobotní heslo bylo „Where is Malone?“ (Kde je Malone?). Od pořadatelů také dostali pokyn, aby na ulici byli tišší a nepřitahovali pozornost. Nakonec se ale party stejně prozradila a osoby podezřelé z organizování akce skončily na služebně.

Domů
Sdílet
Diskuse