Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2020 7:21
Čas čtení 0:47
Lukáš Čelka

Youtuber skočil kvůli videu z mostu: Skončil v nemocnici s rozbitou lebkou

NEWS
Uložit Uložené

Kvůli sledovanosti strávil tři dny v nemocnici.

Mladý americký youtuber Saa Fomba nepředvedl zrovna nejšťastnější kousek. Po skoku z mostu Pennybacker ve městě Austin do řeky Colorado skončil v nemocnici s rozbitou lebkou, informoval o tom portál Daily Mail.

Doporučeno
Toto je 12 nejinspirativnějších osobností českého internetu. Předávání Czech Social Awards proběhlo online Toto je 12 nejinspirativnějších osobností českého internetu. Předávání Czech Social Awards proběhlo online 30. listopadu 2020 16:43

Mladík kvůli videu vylezl doprostřed mostu, počkal, než se k němu bude blížit loď a skočil. Když dopadl, posádka člunu ho vytáhla na břeh, kde čekal na příjezd záchranářů, kteří konstatovali, že má zlomeninu lebky. Fomba kvůli ní musel strávit až tři dny v nemocnici. Tento jeho husarský kousek však přilákal na jeho kanál více než 80 000 lidí.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Saa Fomba (@saafomba)

Když ho z nemocnice pustili, byl nucen přenocovat další noc v hotelu, protože bylo jeho auto během jeho pobytu v nemocnici odtaženo. „Skončil jsem bez jídla, bez peněz a s odtaženým autem v motelu, který mi pomohl zaplatit dobrý kamarád. Vždy ale může být hůř,“ napsal na svém Instagramu Fomba hned po propuštění z nemocnice.

Přestože se poranil a porušil zákon, tvrdí, že mu to za to stálo. „Možná si myslíte, že jsem to udělal pro views, ale já v tom vidím více. Nebyl jsem stvořen, abych dělal normální věci, plním si sny. Nespokojím se s málem na této planetě, kterou nazýváme svým domovem, zanechám stopu,“ vzkázal svým nepřejícím na Instagramu.

Domů
Sdílet
Diskuse