Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2020 18:22
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

Freshnews: Politika nachytali na gay gangbang party a 10letá raperka nadává na koronavirus

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Nový díl Freshnews je tady.

Každou středu v 18:00 najdeš na našem youtubovém kanále nový díl Freshnews, kde shrnujeme ty nejzajímavější zprávy z uplynulých dní. A jaké novinky na tebe čekají tentokrát? Kromě rapu či filmů se s naším moderátorem Martinem podíváme například také na jednu úsměvnou kauzu maďarského politika, který si užíval radovánky na zakázané erotické party. 

Doporučeno
První pusa, sex a BDSM. Co všechno o sobě naši moderátoři podcastu Love is on the air prozradili? První pusa, sex a BDSM. Co všechno o sobě naši moderátoři podcastu Love is on the air prozradili? 1. prosince 2020 19:03

Začneme jako vždy hudbou, a to konkrétně novým klipem od desetileté slovenské raperky Marion, která rapuje o koronaviru a současné situaci. Vzkazuje, že už chce jít ven, protože doma už ji nebaví ani zírat do telefonu. Pokud tě tato začínající umělkyně zaujala, těšit se můžeš i na její album.

Trávit čas doma si však kromě poslechu hudby můžeš také sledováním filmů, s jejichž výběrem ti možná pomůže náš nový žebříček deseti nejlepších novodobých českých a slovenských filmů, které najdeš na Netflixu. Vidět bys měl určitě všechny, tak se nech inspirovat našimi tipy

V dnešních Freshnews se však dozvíš také o politikovi z maďarské konzervativní strany, kterého policie nachytala na nelegálním gangbang večírku. Před muži zákona chtěl utéct oknem, nakonec ale skončil na policejní stanici, kde se oháněl svou politickou imunitou. Dále ti přinášíme tipy na vánoční dárky, příběh resellera, který zbohatl na přeprodávání konzole PS5 a další novinky. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse