Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2020 11:03
Čas čtení 1:12
Adam Novosad

Gamer musel prodat Playstation 5, když manželka přišla na to, že nejde o zvlhčovač vzduchu

TECH
Uložit Uložené

Chlapík z Tchaj-wanu musel své vytoužený Playstation 5 urychleně prodat.

Zanícený hráč Jin Wu z Tchaj-wanu toužil po novém Playstationu 5, ale nemohl se k němu dostat prostřednictvím předobjednávek. Hledal proto na internetových bazarech, kde před dvěma týdny natrefil na jeden inzerát. Okamžitě na něj zareagoval, protože herní konzoli muž prodával za nižší cenu než většina ostatních inzerátů, informuje GiveMeSport.

Doporučeno
PS5 je beznadějně vyprodána po celém světě. Jak to vnímá šéf PlayStationu? PS5 je beznadějně vyprodána po celém světě. Jak to vnímá šéf PlayStationu? 24. listopadu 2020 15:16

Jin Wu prý na uvedené číslo zavolal, ale když se ozval jemný ženský hlas, nevěděl, zda nejde o žertík nebo podvod.

Nakonec se s dotyčnou osobou dohodl na osobním setkání a převzetí konzole, což se odehrálo za mnohem vtipnejších okolností, než by byl člověk řekl. Wu na místě potkal namísto ženy jen muže, který na první pohled vypadal jako člověk milující hraní počítačových her.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Soul of The Shoeshine JinWu (@polishman.jinwu)

„Když prodávající dorazil, ukázalo se, že je to muž ve středním věku. Na první pohled mi bylo jasné, že určitě hraje videohry,“ konstatoval Wu ve svém příspěvku na Facebooku. Samozřejmě, zajímalo ho, odkud chlapík svůj Playstation 5 koupil, a tak se muži pobavili o původu konzole. Objednat ji stihl z populárního internetového obchodu Pchome na Tchaj-wanu.

Nejsmutnější moment však teprve přišel. „Podařilo se vám objednat dvě konzole? Pokud ne, proč tuto svou prodáváte?“ vyptával se zvědavý Wu, na což dostal odpověď, kterou neočekával. „Chce ji prodat moje manželka. Vypadá to tak, že ženy stále dokáží rozeznat Playstation 5 od zvlhčovače vzduchu,“ zasmál se se smutkem v duši prodávající.

Doporučeno
Drogový dealer přišel o 110 milionů dolarů v Bitcoinech. Přístupové kódy ukryl do udice, kterou mu uklízečky vyhodily Drogový dealer přišel o 110 milionů dolarů v Bitcoinech. Přístupové kódy ukryl do udice, kterou mu uklízečky vyhodily 3. prosince 2020 7:34

Jin Wu tento úsměvný příběh zveřejnil na svých sociálních sítích, ale samozřejmě ho nelze stoprocentně ověřit. Nezbývá nám tedy než jen věřit slovům usměvavého chlapíka, který má na Instagramu téměř tisíc followerů a živí se péčí o boty.

Jedno je však jisté, jak v uplynulých týdnech zjistily sociální sítě, Playstation 5 se skutečně podobá několika druhům zvlhčovačů vzduchu a kdyby chtěl prodávající muž zatajit své manželce, kolik peněz investoval do nové konzole, mohl ji kreativní vydávat právě za zvlhčovač.

Domů
Sdílet
Diskuse