Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2020 15:16
Čas čtení 1:37
Dominik Vetrák

PS5 je beznadějně vyprodána po celém světě. Jak to vnímá šéf PlayStationu?

TECH
Uložit Uložené

Jim Ryan hovoří o tom, jak bylo během pandemie náročné vyrábět nové konzole.

PlayStation 5 je od 19. listopadu dostupný i v České republice a na Slovensku. Nicméně, dostupný vlastně není. Konzole je beznadějně vyprodána, což se od spuštění předobjednávek nezměnilo. Stejně jako všechny obchody po celém světě, i ty u nás dostaly jen limitovaný počet konzolí na prodej.

Pokud sis PS5 nestihl včas předobjednat, je vysoce pravděpodobné, že ji nedostaneš ani do konce roku a budeš si muset počkat na jaro 2021. Zeptali jsme se tedy PlayStationu, jak vnímají (ne)dostupnost konzole a kdy si asi budeme moci PS5 kupovat bez omezení.

Doporučeno
Souboj obrů, korunovace šampionky a plno tvrdých ukončení v 1. kole. Oktagon 18 nabídl MMA fanouškům další skvělou show Souboj obrů, korunovace šampionky a plno tvrdých ukončení v 1. kole. Oktagon 18 nabídl MMA fanouškům další skvělou show 21. listopadu 2020 22:47

Jan Pácl nám poskytl oficiální vyjádření od českého zastoupení PlayStationu: „Po oznámení data uvedení a prodejní ceny zaznamenáváme celosvětově obrovský zájem o PlayStation 5, což nás nesmírně těší. Děláme maximum pro to, aby všichni zákazníci, kteří si PS5 předobjednali, konzoli dostali co nejdříve.

Domů
Sdílet
Diskuse