Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2020 8:39
Čas čtení 1:27
Dominik Vetrák

Svět Marvelu: Čeká nás Fantastická 4, Ant-Man 3 a Blade. Víme, zda Disney změní Black Panthera a koho si zahraje Christian Bale

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Disney odhalilo množství novinek ze světa Marvelu.

Disney na své dlouhé konferenci zveřejnilo množství svých plánů nejen pro Disney+. Velkou část z oznámení tvořilo i Marvel Studios a jejich chystané projekty. O seriálech jsme si více řekli tady, no a v tomto článku se zase podíváme na filmy.

Rachel McAdams se vrátí i ve filmu Doctor Strange 2. Možná se Strangem vytvoří romantický pár, na což jsme dostali náznak už v prvním díle. Deadline hlásí, že se vrátí i Chiwetel Eiofor a Benedict Wong.

Potvrdily se i další spekulace. Jonathan Majors ze seriálu Lovecraft Country ztvární záporáka jménem Kang the Destroyer. Zřejmě půjde o další obrovskou hrozbu jako v případě Thanose. Poprvé se objeví ve filmu Ant-Man: Quantumania.

Disney nám potvrdilo i to, že nebudou přeobsadzovat roli Black Panthera. Dvojka dorazí do kin v létě 2022 a ve filmu poznáme nového hrdinu, který na sebe oblékne kostým Black Panthera (možná Shuri, možná oživený Killmonger, možná někdo úplně jiný).

Jonathan Mayors Kang the Conqueror
Zdroj: HBO/Marvel Comics

Snad největší filmovou novinkou je oznámení celovečerní Fantastické 4. První marvelácká rodina (byl to první komiksový tým v komiksech od Marvelu) dostane svůj debutový film v rámci Marvel Cinematic Universe (MCU). Fantastická čtyřka bude zřejmě prvním filmem/seriálem, který využije marvelácké postavy, které se Disneymu vrátily poté, co došlo k odkoupení studia Fox (to dříve natáčelo filmy o Deadpoolovi, X-Menech a Fantastické 4).

Domů
Sdílet
Diskuse