Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2020 10:33
Čas čtení 2:34
Tereza Šnajdrová

Svatba na první pohled: Tři vítěžové a poražený Radek

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Televize Nova ve středu večer odvysílala poslední díl reality show Svatba na první pohled, v níž mají svatbu lidé, kteří se předtím nikdy neviděli.

Svatba na první pohled je reality show vysílaná TV Nova, v níž se pomocí vědy spojí dva neznámí lidé, kteří se poprvé uvidí až před oltářem. V minulém, tedy předposledním, díle jsme byli svědky toho, kdy Štěpánka přiznala, že jí tikají biologické hodiny, René se svěřil s city, které chová k Petře, vztah mezi Františkem a Natálií se začal prohlubovat a Radkovi ujely nervy na večeři s psycholožkou pořadu.

Doporučeno
Do druhé řady se rozhodně nepřihlásím. Už nemám důvod, říká František ze Svatby na první pohled (Rozhovor) Do druhé řady se rozhodně nepřihlásím. Už nemám důvod, říká František ze Svatby na první pohled (Rozhovor) 16. prosince 2020 21:40

Lítost i slzy u společného stolu

V posledním díle se páry sešly na společné večeři, při níž konečně mohly probrat svoje pocity a emoce s někým, kdo prožil stejnou zkušenost. Natálie s Františkem povečeřeli s Radkem a Simonou, což na Františka působilo velmi smutně. Bylo mu líto, že jeho žena k němu není tak vřelá jako Simona k Radkovi a Natálie přiznala, že již od začátku tento experiment zazdila a nedala svému muži šanci ji pořádně poznat.

Radek ani tentokrát nedokázal své emoce udržet na uzdě a když se ho František zeptal, co se mu líbí na Simoně, rozplakal se při monologu o její rodině. Na Radkovi jde vidět, že je do krásné blondýnky zakoukaný až po uši a nedovede si představit, že by jejich vztah po konci pořadu neměl dál pokračovat.

Zpět
Sdílet
Diskuse