Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2020 16:18
Čas čtení 2:13
Miriam Rumanková

Muži na Slovensku operovali koleno bez anestezie. Podle šéfa nemocnice se o to měl starat lékař, který komplikace způsobil

NEWS SLOVENSKO
Uložit Uložené

„Díky řediteli jsem živě prožil, jak mi pod koleno do čerstvé rány cpali nůžky, kterými tu ránu roztáhli, aby se tam vešla hadička, následně tam dali takovou kovovou jehlici, aby se to celé zprůchodnilo,“ píše muž.

Ve středu prostřednictvím svého facebooková účtu sdílel mladík ze Slovenska svůj nepěkný zážitek z operace kolena. V příspěvku popisuje to, jak mu po neustupujících horečkách a pooperačním zánětu v koleni doktor, který ho operoval, domluvil další operaci u svého známého v piešťanské nemocnici. Standardně jsou totiž plánované operace během nouzového stavu zakázány.

Muž popisuje to, jak ho přijal doktor, který ho měl i operovat, se slovy, že pokud by se na to někdo ptal, jsou rodinní příbuzní: „Bylo to z toho důvodu, že se bál, že se o mě dozví ředitel nemocnice Štefan Kóňa.“

Podle informací muže v nemocnici operovali, ale prý ředitel nemocnice zajistil to, aby nedali pacientovi do kolena hadičky na propláchnutí zánětu. Muž v příspěvku popsal to, že po dvou dnech od operace za ním přišel doktor s tím, že mu do kolena hadičky zavést musí, ale tentokrát o tom neinformují ředitele nemocnice a zákrok provedou přímo na pokoji bez jakékoliv anestezie.

Domů
Sdílet
Diskuse