Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný společností Tipsport.
29. prosince 2020 11:46
Čas čtení 1:39
Sponzorovaný obsah

Oktagon 20 se ponese ve znamení titulového zápasu Karlose Vémoly. O pás se popere s Alexem Lohoré

SPORT
Uložit Uložené

Emocemi napěchovaný zápas se uskuteční již tuto středu.

Terminátor versus Da Killa Kid. Titulový zápas v rámci události Oktagon 20 je pro českého bijce Karlose Vémolu, který se do kolbiště postaví ve středu 30. prosince, jasně daný. Postaví se mu zkušený francouzský borec Alex „Da Killa Kid“ Lohoré. Jeho soupeř o pás ve váhové kategorii do 84 kilogramů se může pyšnit bilancí 19 vítězství a 5 proher, z čehož je už nyní jasné, že Čecha nečeká nic jednoduchého.

Doporučeno
Z šikanované dívky se stala mistryně světa v kickboxu. Teď s bratrem proti šikaně bojuje (Rozhovor) Z šikanované dívky se stala mistryně světa v kickboxu. Teď s bratrem proti šikaně bojuje (Rozhovor) 20. prosince 2020 10:50

Oktagon 20 bude hostit velký zápas. Jeho vrcholem bude souboj o titulový pás v kategorii do 84 kilo mezi českým fighterem Karlosem Vémolou a francouzským oponentem Alexem Lohoré. Terminátora nečeká nic jednoduchého; nejenže má ostřílený Lohoré na kontě už skoro 20 výher, ale tyto zkušenosti posbíral právě během působení v prestižních MMA organizacích Bellator či Cage Warriors.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Vémola se nicméně veze na vítězné vlně. Poslední dva zápasy nedal svým soupeřům šanci, na špatnou formu si tak určitě nemůže stěžovat. V jeho vítězství věří i tipéři z komunity sázkové kanceláře Tipsport, nicméně najdou se i tací, pro něž není radno podceňovat protivníkovu sílu.

„Podle mého názoru to Karlos podcenil, soupeř je opravdu silný. Vémola je dávno za zenitem – je pomalý, fyzička je zlá, údery má slabé. Už to není ten starý Karlos, které ho jsme znali z časů, kdy působil v UFC. Jeho francouzský protivník je naopak pohyblivý a schopný unikat soupeřovým úderům,“ myslel si tipér Christian10, který nejspíš vsadí na Lohorého, na nějž je vypsán kurz 3,21.

Zápas Vémola vs. Lohoré však není jediným lákadlem jubilejního Oktagonu.  V něm se představí i další bývalý účastník UFC Viktor Pešta, nynější držitel titulu organizace GCF a světového titulu WASO, který si bude chtít napravit reputaci po poslední prohře v zápase s brazilským veteránem Ildemarem „Marajjó“ Alcântarou.  Alcântara není žádné ořezávátko; za pasem má 40 zápasů a 26 výher.

Divák ale zažije mnohem víc. Na TV Tipsport, respektive na platformě Oktagonu PPV, uzří návrat slovenského bijce Milana Ďatelinky v boji s Davidem Hoškem. Mr. Comeback musel na zápas čekat více než 5 měsíců, můžeme proto od něj čekat zajímavou show. Dále se představí Daniel Škvor, Jan Malach, Magdaléna Šormová a spousta dalších.

Doporučeno
Pokuta 10 000 eur: Oktagon MMA tvrdě došlápne na streamery, kteří nelegálně vysílají turnaje. Jeden z nich má jít před soud Pokuta 10 000 eur: Oktagon MMA tvrdě došlápne na streamery, kteří nelegálně vysílají turnaje. Jeden z nich má jít před soud 22. prosince 2020 14:12

Buď tedy i ty připraven na poslední velký souboj Oktagonu v tomto roce, a vsaď si na celý průběh turnaje nebo třeba jen na titulový zápas. Stačí, když se zaregistruješ v sázkové kanceláři Tipsport, a získáš registrační bonus až ve výši 150 Kč na první sázku, a vstupní bonus až ve výši 50 000 Kč. Udělej si zajímavý konec roku s bojovým uměním, a třeba vstoupíš do nového roku bohatší nejen zážitky, ale i na bankovním účtu.

Domů
Sdílet
Diskuse