Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. prosince 2020 21:17
Čas čtení 1:37
Adam Novosad

Žena se kvůli fotce v podprsence hádá se seznamovací aplikací. V plavkách prý pózovat může, ale spodní prádlo je zakázáno

NEWS TINDER
Uložit Uložené

Cali Rockowitz z Los Angeles se s aplikací Bumble nejdříve nechtěla hádat, ale pak jí to nedalo.

Seznamovací aplikace patří do běžné výbavy průměrného mladého člověka. Ani 31letá Cali Rockowitz z Los Angeles na tom není jinak, protože se už dříve zaregistrovala do aplikace Bumble, kde musí udělat první krok ženy namísto mužů. Svůj profil si proto chtěla ozvláštnit atraktivními fotkami, o které jako umělkyně nemá nouzi, jenže narazila na zvláštní problém, informuj Buzzfeed News.

Doporučeno
Rusové se hromadně líbali v metru na protest proti opatřením. Nechápou, proč úřady zavřely kluby a zakázaly koncerty Rusové se hromadně líbali v metru na protest proti opatřením. Nechápou, proč úřady zavřely kluby a zakázaly koncerty 28. prosince 2020 19:38

Aplikace Bumble neumožňuje uživatelům vkládat do profilu fotografie ve spodním prádle. Na druhou stranu, fotografie v plavkách nepředstavují žádný problém. Rockowitz si přesto do aplikace nahrála fotku, na níž klečí před plátnem v ateliéru v teplákách a decentní černé podprsence, ale u Bumble nepochodila. Aplikace její fotku odstranila.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cali Rockowitz (@calirock)

Domů
Sdílet
Diskuse