Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. prosince 2020 17:24
Čas čtení 1:04
Tereza Šnajdrová

Speciální silvestrovské sázky: Přihlásí se Karlos Vémola do Svatby na první pohled? A přestane Miloš Zeman kouřit?

NEWS
Uložit Uložené

Bookmakeři sázkové kanceláře Fortuna vypsali již tradičně v rámci silvestrovských speciálů nezvyklé kurzy.

Každý rok baví sázková kancelář Fortuna speciálními silvestrovskými kurzy. Letos si v nich můžeš například vsadit na to, zda se Roman Prymula stane premiérem, jestli prezident Miloš Zeman odloží své oblíbené cigarety nebo třeba na to, zda se konečně povede vymýtit pandemii koronaviru.

Doporučeno
Popíjející mládež v Praze utekla před strážníky. Jednoho lumpa se však podařilo polapit, protože nebyl schopen chůze Popíjející mládež v Praze utekla před strážníky. Jednoho lumpa se však podařilo polapit, protože nebyl schopen chůze 29. prosince 2020 15:14

Novoroční speciály byly pro náš tým vždy tím největším kreativním cvičením. Tento rok jsme jedno takové absolvovali na konci března. A po měsících s běloruským, nepálským či kostarickým fotbalem, amatérským hokejem nebo stolním tenisem, který hrají páprdové v teplákách, jsou ty letošní vlastně takovým návratem do normálu. Třeba Štáfkůf film Vyšehrad jsme ještě nikdo neviděli, a při zohlednění zkušenosti, jak jsme před lety v anketě o největšího Čecha tlačili Járu Cimrmana, si jeho nominaci na Oscara dovedu živě představit,přiblížil silvestrovský speciál Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Domů
Sdílet
Diskuse