Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2021 17:23
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Snoop Dogg reaguje na Eminemův diss: Modlete se, abych mu neodpověděl

HUDBA EMINEM SNOOP DOGG
Uložit Uložené

Dvě legendy světového rapu si posílají vzkazy přes skladby a sociální sítě.

Eminem na deluxe verzi alba Music to Be Murdered By věnoval na skladbě Zeus vzkaz svému kolegovi Snoop Dogg, který nezůstal bez odpovědi. 

Snoopy se zatím vyjádřil pouze prostřednictvím Instagramu, když komentoval příspěvek na fanouškovské stránce se slovy, že se máme modlit, aby Eminemovi neodpověděl skladbou. 

Snoop Dogg reagoval na vysvětlující video, ve kterém veterán z Detroitu uvádí, že Snoop Dogg věnoval pár vroucích slov kvůli jeho vyjádřením z léta. Snoop v rámci jednoho z rozhovorů v rádiu prozradil, že Eminem nepatří do jeho top desítky raperů, kterých si cení nejvíce za celou dobu, od chvíle, kdy tento žánr vnímá a je jeho součástí. Mnohem více než Eminema uznává legendy 80. let, jako jsou Rakim, Big Daddy Kane, KRS-One, LL Cool J nebo Ice Cube.

Doporučeno
10 nejlepších českých rapových alb za rok 2020 10 nejlepších českých rapových alb za rok 2020 28. prosince 2020 19:06

Ve skladbě Zeus Eminem rapuje o tom, jak v minulosti vnímal Snoop Dogga jako svého „Boha“, což už dnes není pravdou. Dodává, že se nemůže divit, že na něj lidé, kteří mu byli v minulosti blízcí, útočí. Otázkou zůstává už jen to, co bude následovat. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Eminem Facts (@eminemfact)

Zpět
Sdílet
Diskuse