Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2021 19:31
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

Love is on the air: Nechuť k sexu a výmluvy. Zažil jsi někdy ve vztahu tyto problémy i ty?

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Slíbený bonusový díl je tady!

Odebírej nás na Spotify

V první epizodě roku 2021 se moderátoři našeho podcastu Love is on the air věnovali vztahům bez sexu. Doktorka Nikita a docent Zach se zaměřili na fenomén dnešní doby, kdy někteří mladí lidé nevyžadují sex a dokáží žít dlouho bez něj, což může někdy ve vztahu představovat problém.

Jak už bývá zvykem, opět jsme dali prostor vám, našim posluchačům a posluchačkám, abyste nám zaslali vlastní příběhy na toto téma. Ze zaslaných zpráv jsme vybrali ty nejlepší historky a právě těm je dnešní bonusová epizoda věnována. Pohodlně se tedy usaď a dobře se bav.

Příběhů od vás rozhodně jich nebylo málo, a tak se dnes můžeš těšit na více než 70 minut zábavy. Dozvíš se například o páru, který spolu poslední dva roky v pětiletém vztahu téměř nic neměl, nebo o příběhu dívky, jejíž partner opakovaně odmítal sex kvůli údajné únavě.  Přejeme příjemný poslech!

Doporučeno
Sex na jednu noc zažilo až 66 % z vás. Jaká úskalí tato jednorázová záležitost přináší? Sex na jednu noc zažilo až 66 % z vás. Jaká úskalí tato jednorázová záležitost přináší? 6. ledna 2021 15:00
Domů
Sdílet
Diskuse