Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2021 21:32
Čas čtení 0:43
Miriam Rumanková

Raper Drake je první umělec v historii, který na Spotify překonal hranici 50 miliard streamů

NEWS SPOTIFY
Uložit Uložené

Champagnepapi avizoval, že nového alba bychom se měli dočkat již v lednu tohoto roku.

Jeden z nejznámějších světových raperů Drake pokračuje v rekordech a zápisech do historie. Nyní si na konto připsal úspěch za počet streamů na Spotify. Jako první umělec dosáhl hranice 50 miliard přehrání na této platformě. Informuje o tom portál Complex.

Doporučeno
Kanyeho značka Yeezy žaluje brigádníka za porušení smlouvy. Za fotku na Instagramu mu hrozí pokuta půl milionu dolarů Kanyeho značka Yeezy žaluje brigádníka za porušení smlouvy. Za fotku na Instagramu mu hrozí pokuta půl milionu dolarů 17. ledna 2021 16:44

Statistikám se věnuje společnost ChartMaster, která vyhodnocuje data. Podle nich Drake nasbíral přes 35 miliard přehrání z vlastních písniček a na zbývajících, přibližně 15 miliardách vystupuje jako host. 34letý rodák z Kanady své fanoušky potěšil avizovaným albem s názvem Certified Lover Boy, které bychom si mohli poslechnout již tento měsíc, a proto je samozřejmé, že čísla ve statistikách půjdou ještě výše.

Domů
Sdílet
Diskuse