Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2021 9:13
Čas čtení 0:55
Adam Smeták

Šlachta jde do politiky. Jeho hnutí se může jmenovat Přísaha nebo Na přímo

POLITIKA ROBERT ŠLACHTA
Uložit Uložené

Bývalý šéf ÚOOZ bude kandidovat už v letošních volbách do Poslanecké sněmovny.

Bývalý dlouholetý ředitel policejního Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ) Robert Šlachta jde do politiky. Podle informací deníku Právo zakládá nové politické hnutí, s nímž chce kandidovat jako jeho lídr už v letošních říjnových volbách do Poslanecké sněmovny.  Podle zjištění redakce deníku Právo se rozhoduje mezi názvy „Přísaha“ nebo „Na přímo“. 

Šlachta na dotazy redakce odpověděl, že se ke všemu vyjádří až na tiskové konferenci 27. ledna„Nebudu to teď komentovat, bližší podrobnosti k tomu sdělím příští středu. V mediálním prostoru se samozřejmě těchto informací objevuje hodně, proto to oznámím vše najednou,“ uvedl pro Právo.

Doporučeno
Bitka ve Sněmovně naštvala Babiše: Kdybych to měl komentovat, napadaly by mě jen výrazy, které nejdou publikovat Bitka ve Sněmovně naštvala Babiše: Kdybych to měl komentovat, napadaly by mě jen výrazy, které nejdou publikovat 21. ledna 2021 17:39
Domů
Sdílet
Diskuse