Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. ledna 2021 17:39
Čas čtení 0:43
Tereza Šnajdrová

Bitka ve Sněmovně naštvala Babiše: Kdybych to měl komentovat, napadaly by mě jen výrazy, které nejdou publikovat

NEWS ANDREJ BABIŠ LUBOMÍR VOLNÝ SPD
Uložit Uložené

K útoku Lubomíra Volného (dříve SPD), se již vyjádřil i premiér Andrej Babiš (ANO).

Čtvrteční  schůze v Poslanecké sněmovna zažila hned několik výstupů Lubomíra Volného (dříve SPD). Ten nejprve přišel bez roušky a v nevhodném oblečení, poté urážel všechny kolem sebe a svoje vystoupení završil rvačkou s předsedajícím Tomášem Hanzelem (ČSSD). Při jeho napadení byl nutný zásah ochranné služby Policie ČR, což rozhořčilo premiéra Andreje Babiše (ANO).

Doporučeno
Rvačka ve Sněmovně: Volný fyzicky napadl předsedajícího schůze Rvačka ve Sněmovně: Volný fyzicky napadl předsedajícího schůze 21. ledna 2021 17:09

To, jak se zachoval poslanec Lubomír Volný, je totálně nevhodné a hloupé. Kdybych to měl komentovat, napadaly by mě jen výrazy, které nejdou publikovat. Nic takového rozhodně nepatří na půdu Sněmovny. Jen celé společnosti dokazuje, že není schopný normální a slušné diskuze,“ stojí v příspěvku Andreje Babiše.

Útok na Tomáše Hanzela bude mít pro Lubomíra Volného zcela jistě nějakou dohru. Podle ministra vnitra Jana Hamáčka (ČSSD) bude co nejrychleji svolán Mandátový a imunitní výbor sněmovny, který bude projednávat potrestání poslance Volného za napadení předsedajícího sněmovny.

Domů
Sdílet
Diskuse