Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2021 14:19
Čas čtení 0:58
Vojtěch Vanda

ME v biatlonu 2021: Jaký je program, kdy fandit českým sportovcům a kdo má největší šance

SPORT BIATLON ČESKO
Uložit Uložené

Letošní Mistrovství Evropy v biatlonu se pojede v polském Duszniki-Zdroj.

České biatlonové fanoušky čeká o víkendu velká událost. Od 27. do 31. ledna se totiž jede mistrovství Evropy v Polsku, v němž se mimo dalších českých reprezentantů z řad juniorů a juniorek má objevit momentálně nejlepší český biatlonista Michal Krčmář. A to minimálně v pátek, kde by se měl postavit na start sprintu. Informuje iSport.cz.

Doporučeno
Ledecká zajela famózně a ve sjezdu skončila druhá. Rozbalila jsem to jak dement, přesto si spílala Ledecká zajela famózně a ve sjezdu skončila druhá. Rozbalila jsem to jak dement, přesto si spílala 22. ledna 2021 15:36

Na start mistrovství Evropy se obvykle staví především biatlonisté, kteří soutěží v rámci takzvaného IBU Cupu. Letos zde soutěží hlavně junioři nebo juniorky či biatlonisté, kteří se během roku potýkali se zdravotními problémy. Ty například potkaly letos prozatím nejlepšího českého biatlonistu Michala Krčmáře, který prodělal koronavirus. Turnaj by mohl pojmout jako přípravu na nadcházející světový šampionát v Pokljuce.

Zpět
Sdílet
Diskuse