Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2021 15:36
Čas čtení 0:48
Vojtěch Vanda

Ledecká zajela famózně a ve sjezdu skončila druhá. Rozbalila jsem to jak dement, přesto si spílala

SPORT ČESKO ESTER LEDECKÁ LYŽOVÁNÍ
Uložit Uložené

Ester Ledecká byla k sobě i přes úžasnou jízdu kritická, čehož byli svědky i fanoušci.

Česká republika se může pyšnit dalším úspěchem lyžařky a snowboardistky Ester Ledecké. V pátečním sjezdu ve švýcarské Grans-Montaně se po úžasné agresivní jízdě umístila na druhém místě. I přesto ale se svým výkonem nebyla úplně spokojená, jak bylo slyšet nejen během závodu, ale i při dojezdu do cíle v hlášení do vysílačky.

Doporučeno
Pracoval jako instalatér, dnes žije v luxusu a vydělává miliony. Conor McGregor se vypracoval ze dna až na vrchol UFC Pracoval jako instalatér, dnes žije v luxusu a vydělává miliony. Conor McGregor se vypracoval ze dna až na vrchol UFC 22. ledna 2021 12:00

Ledecká startovala s číslem 5 a výběr brzkého čísla se jí vyplatil, protože později závod ovlivňoval silný vítr. Česká reprezentantka si tak mohla dovolit jet svou specifickou agresivní jízdu, na níž neslevila ani v momentě, kdy udělala malou chybu. Sama si ji zřejmě vyčítala, jak zachytil ruchový mikrofon při trati.

Domů
Sdílet
Diskuse