Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2021 14:57
Čas čtení 0:54
Tereza Šnajdrová

Babišův syn po dvou letech opět promluvil, s policií komunikovat nechce

NEWS ANDREJ BABIŠ ANDREJ BABIŠ MLADŠÍ
Uložit Uložené

Andrej Babiš mladší se po dvou letech vyjádřil ke kauze Čapí hnízdo a ke svému pobytu na Krymu.

Syn premiéra pro server Neovlivní řekl, že když ho v roce 2018 Seznam Zprávy navštívily ve Švýcarsku, tak nebyl pod žádným nátlakem.  Naopak se mu údajně ulevilo, že konečně mohl s někým otevřeně mluvit a bez okolků přiznal, že v kauze Čapí hnízdo podepsal nějaké dokumenty, avšak neví, čeho se týkaly. Mimo jiné také zopakoval, že byl na Krym odvezen nedobrovolně.

Doporučeno
Komunisté potvrdili, že další prodloužení nouzového stavu nepodpoří Komunisté potvrdili, že další prodloužení nouzového stavu nepodpoří 5. února 2021 12:24

Po tom, co Seznam Zprávy odvysílaly reportáž obsahující zpověď Andreje Babiše mladšího, ho čekala návštěva otce a od té doby premiérův syn s novináři nekomunikoval. Nyní se ale svěřil reportérce z Neovlivní, že to bylo naposledy, co svého otce viděl, ale zatím se necítí na to, aby komunikoval s policií. Ta přitom stále zjišťuje, zda byl v roce 2017 opravdu unesen na Ukrajinu.

Domů
Sdílet
Diskuse