Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2021 22:05
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Čínská hra vyráží dech hratelností, grafikou a designem nepřátelských útoků. Podaří se ji vydat v takovéto kvalitě?

TECH
Uložit Uložené

Black Myth: Wu Kong stále nemá datum vydání.

Game Science Studio vydalo zcela nečekaně nový trailer pro svůj připravovaný AAA titul Black Myth: Wu Kong. Jde o akční RPG z fantasy světa založené na známé čínské legendě o opičím král Wukongovi, jedné z hlavních postav skvělého příběhu Putování na západ.

Předprodukci a plánování začali koncem roku 2017, kdy na hře pracovalo 13 lidí. Loni jich už bylo 30 a zdá se, že vývoj je v plném proudu. Vydání ale neočekáváme dříve než v roce 2023 nebo 2024. Na podobně vypadajících hrách totiž běžně dělají i stovky vývojářů.

Doporučeno
Tyto 3 hry musí vyzkoušet každý fanoušek dospělých příběhů a logické zábavy Tyto 3 hry musí vyzkoušet každý fanoušek dospělých příběhů a logické zábavy 3. února 2021 18:28

Hra nás v první ukázce zaujala detailními texturami, hustým zalesněním, plynulým a zábavně působícím soubojovým systémem, efekty (jako například částicové efekty) či designem nepřátel a jejich útoky.

Domů
Sdílet
Diskuse