Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2021 8:04
Čas čtení 1:09
Ondřej Jarůšek

Získej roční předplatné Refresher+ s 69% slevou

REFRESHER VALENTÝN
Uložit Uložené

Využij naši valentýnskou slevu, která platí jen dnes.

Valentýn je tady! Chceme v tento svátek potěšit všechny, zadané i nezadané. Je třeba si udělat radost, a proto jsme připravili dárek, který potěší každého. Máme pro tebe 69% slevu na roční předplatné Refresher+. Platí jen během dnešního dne, tak bys ji určitě neměl promeškat. Jak si ji uplatníš?

refresher+
Zdroj: Refresher
Využij 69% slevu na jakýkoliv typ ročního předplatného Refresher+. Stačí při objednávce zadat kód VALENTYN69 a sleva se automaticky uplatní. Pozor! Kód funguje pouze 24 hodin, proto ti radíme zbytečně nečekat.
69% sleva jen dnes

Přístup k zamčenému obsahu

Objev nejnovější módní trendy, poznej mladé talentované Čechy a Češky, odhal mrazivé příběhy vrahů či mafiánů a buď informován o všem, co se děje. Staň se součástí Refresher+ a podílej se na obsahu, který pro tebe vytváříme.

Díky Refresher+ si můžeš přečíst rozhovor s doktorem Tomášem Páleníčkem o psilocybinu, rozhovor s mladými dívkami z České republiky, které bojují za ochranu životního prostředí, nebo můžeš zjistit, jaké jsou plusy i mínusy telefonu Samsung Galaxy S21 Ultra. Miluješ džusy? V našem testu zjistíš, zda si právě ten tvůj oblíbený získal naši přízeň. Přečíst si může také náš rozhovor s Týnuš Třešničkovou.

refresher
Zdroj: Refresher

Sleva na tenisky i výhodné benefity na celý rok

S předplatným získáváš nejen přístup k zamčeným článkům, ale i další benefity. Mezi nimi náš merch – a to nikoliv jedinou věc s logem, ale FULL PACKAGE – najdeš zde tričko, mikinu, čepici, roušku a klíčenku. Ušetříš při nákupu tenisek či oblečení v e-shopu Adidas a určitě tě potěší sleva 200 € (5 150 korun) na laserovou operaci očí.

refresher, refresher merch, merch
Zdroj: Refresher

Brzy mimo jiné přibude i sleva na nákup ve Footshopu. Na celý rok pro tebe máme přichystané benefity, díky kterým nebudeš určitě hladový, potěšíš se novým kouskem v šatníku nebo se pobavíš v kině či na eventu podle své chuti (samozřejmě, pokud to bude možné vzhledem k pandemickým opatřením).

Uplatni slevu, než vyprší
Domů
Sdílet
Diskuse