Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2021 20:33
Čas čtení 0:59
Katarína Danková

Burberry podzim/zima 2021: První čistě pánská kolekce inspirovaná propojením člověka a přírody

MÓDA
Uložit Uložené

Na letošním londýnském fashion weeku se představila i tradiční anglická značka. Přinesla pánské modely spjaté s přírodou a dávkou odvahy objevovat svět.

Riccardo Tisci po téměř třech letech od svého jmenování na pozici kreativního návrháře značky Burberry přichází s čistě mužskou kolekcí na podzim/zimu 2021 s názvem „Úniky“.

Na všech modelech této slavné anglické značky jako trenchcoaty, bombery, kabáty, mikiny, cargo kalhoty a podobně, jsou přítomny třásně, plisé, či jiné vyčnívající prvky, které navrhl designér tak, aby odrážely pohyb a aktivitu.

„Touto kolekcí jsem chtěl vzdát úctu vztahu mezi námi lidmi a přírodou, v níž se můžeme osvobodit a spojit se v hledání nových forem vyjádření,“ uvádí Riccardo Tisci na margo nové kolekce. „Když jsem nad tímto přemýšlel, ohromila mě rozsáhlost britského řemesla a pohyb v exteriéru počátkem 20. století, kdy se lidé vydávali zkoumat neznámé části země.“

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Burberry (@burberry)

Domů
Sdílet
Diskuse