Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. března 2021 14:30
Čas čtení 0:48
Tereza Šnajdrová

Pokud „půjčuješ“ své Netflix konto přátelům, zpozorni. Zanedlouho s tím může být konec

Pokud „půjčuješ“ své Netflix konto přátelům, zpozorni. Zanedlouho s tím může být konec
Zdroj: Unsplash/Thibault Penin
NEWS
Uložit Uložené

Streamovací platforma testuje software, který by měl odhalit, zda nesdílíš heslo ke svému účtu s jinými domácnostmi.

Oblíbený americký poskytovatel filmů a seriálů Netlix má v plánu zatočit s uživateli, kteří své účty sdílí s dalšími domácnostmi či přáteli. Ačkoliv byl doposud velmi tolerantní, ušlý zisk se mu přestává líbit a momentálně testuje nový software, který odhalí, zda své heslo nesdílíš s dalšími osobami. Omezení by se mělo dotknout i diváků z České republiky, informuje zpravodaj BBC.

Doporučeno
KVÍZ: Znáš méně známá zaklínadla z Harryho Pottera? KVÍZ: Znáš méně známá zaklínadla z Harryho Pottera? 12. března 2021 7:43

Někteří uživatelé se při používání Netflixu již během několika uplynulých dní setkali s hláškou: „Pokud nežijete s vlastníkem tohoto účtu, pro pokračování sledování potřebujete svůj vlastní účet.” Takové oznámení bude nyní vyskakovat všem divákům, kteří pro přihlášení používají účet někoho jiného a firma na něm chce otestovat, zde její systém dokáže omezit počet těchto ilegálních diváků.

Domů
Sdílet
Diskuse