Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2021 19:05
Čas čtení 1:02
Daniel Mikolášik

Za sex s Djokovičem měla dostat 60 000 €. Známá modelka promluvila o spiknutí proti tenistovi

Za sex s Djokovičem měla dostat 60 000 €. Známá modelka promluvila o spiknutí proti tenistovi
Zdroj: Andy Cheung/Getty Images
SPORT
Uložit Uložené

Ve snaze zdiskreditovat jeho osobu chtěli, aby ho modelka svedla a natočila s ním domácí porno.

Známá srbská modelka Natalija Ščekičová v nedávném rozhovoru pro magazín Svet i Scandal odhalila spiknutí proti celosvětově známému tenistovi Novaku Djokovičovi. Promluvila totiž o tom, že dostala nabídku, aby sexem s osmnáctinásobným grandslamovým vítězem pomohla zdiskreditovat jeho osobu.

„Kontaktoval mě jeden známý, kterého jsem považovala za důvěryhodného. Když mě požádal o schůzku, myslela jsem si, že budeme řešit obchodní záležitosti. Jako náš rozhovor probíhal, zjistila jsem, že to nemá nic společného s mou prací,“ řekla v rozhovoru.

Doporučeno
VIDEO: Novaka Djokoviče diskvalifikovali z US Open, rozzlobený trefil míčkem do krku čárovou rozhodčí VIDEO: Novaka Djokoviče diskvalifikovali z US Open, rozzlobený trefil míčkem do krku čárovou rozhodčí 6. září 2020 22:48

Za 60 tisíc eur, které jí nabídli, měla tenistu svést a natočit s ním sexuální video. Cílem toho všeho mělo být zničení pověsti tenisty a jeho manželství s Jelenou Djokovič, se kterou se vzali v roce 2014. Modelka si nejprve myslela, že jde o žert. Později pochopila, že to dotyční myslí naprosto vážně.

Domů
Sdílet
Diskuse