Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Amazfit.
26. března 2021 11:00
Čas čtení 1:18
Tereza Šnajdrová

Tyto chytré vojenské hodinky zvládnou extrémní teploty od -40°C do 70 °C a vydrží nabité 18 dní

Tyto chytré vojenské hodinky zvládnou extrémní teploty od -40°C do 70 °C a vydrží nabité 18 dní
Zdroj: se souhlasem Amazfit
TECH
Uložit Uložené

Odolné chytré hodinky Amazfit T-Rex Pro tě nikdy nenechají ve štychu.

Společnost Amazfit přichází na trh s novými chytrými hodinkami Amazfit T-Rex Pro, které se pyšní hned patnácti vojenskými certifikáty a více než stovkou sportovních režimů. Pokud tedy patříš mezi náruživé sportovce nebo ti záleží na hezkém designu a skvělých funkcích, tak jsou pro tebe jako dělané.

Doporučeno
6 barev jara 2021: tyto odstíny jsou plné optimismu 6 barev jara 2021: tyto odstíny jsou plné optimismu 18. března 2021 20:07

Hodinky Amazfit T-Rex Pro jsou pravděpodobně jedny z nejdostupnějších odolných vojenských chytrých hodinek na trhu, které ti budou zdobit zápěstí za každé situace. Nemusíš být technický typ, aby si tě získaly svým odolným designem s patnácti vojenskými certifikáty, voděodolností, osmnáctidenní výdrží baterie, skvělými funkcemi, jako je měření saturace kyslíku v krvi a více než stovkou sportovních režimů.

Chystáš se přeplavat La Manche, pokořit Mount Everest nebo prosurfovat léto v oceánu? Pro chytré hodinky Amazfit T-Rex Pro to není žádný problém! Díky patnácti vojenským certifikacím zvládnou extrémní teploty od -40°C do 70°C, dlouhotrvající vlhkost a poradí si i se solným postřikem. Voděodolnost 10 ATM2 navíc zajišťuje, že tě hodinky nezradí ani při šnorchlování.

Amazfit
Zdroj: se souhlasem Amazfit

Amazfit T-Rex Pro jsou také skvělým společníkem pro venkovní sportování. Obsahují více než 100 sportovních režimů, které budou zaznamenávat každý tvůj pohyb, vysoce přesnou navigaci s quad-GNSS, díky níž se nikdy kamarádům neztratíš a baterka ti při běžném používání vydrží nabitá až 18 dní. Chytré hodinky potěší i turisty, a to barometrickým výškoměrem, kompasem, automatickým zaznamenáváním pohybu a 1,3” AMOLED always-on displejem pro skvělou čitelnost i ve venkovních prostorech.

Zanedbaná nebude ani péče o tvoje zdraví, neboť Amazfit T-Rex Pro ti při nošení měří saturaci kyslíku v krvi, monitorují kvalitu tvého spánku, s vysokou přesností ti měří srdeční tep a když bude nejhůř, varují tě před vysokou tepovou frekvencí a stresem. Hodinky se navíc pyšní i klasickými funkcemi, na které jsi mohl narazit už i u jiných modelů. Mezi ty patří předpověď počasí, ovládání hudby přímo ze zápěstí, upozornění na budík, příchozí hovory, textové zprávy a nechybí jim ani oblíbená funkce Najít telefon.

Amazfit
Zdroj: se souhlasem Amazfit

Pokud tě ani tohle nepřesvědčilo o tom, že Amazfit T-Rex Pro patří mezi špičku na trhu, tak se podívej na jejich design v černé, šedé nebo modré barvě. Hodinky si můžeš pořídit již nyní, a to za 4 490 korun.

Domů
Sdílet
Diskuse