Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2021 16:42
Čas čtení 0:41
Daniel Mikolášik

Fotbalisté Juventusu v době pandemie zorganizovali ilegální party s desítkami lidí. Toto je jejich trest

Fotbalisté Juventusu v době pandemie zorganizovali ilegální party s desítkami lidí. Toto je jejich trest
Zdroj: Unsplash/Scott Warman
SPORT
Uložit Uložené

Trenér Andrea Pirlo všechny tři vyškrtl ze soupisky, sobotního derby se nezúčastní.

Americký fotbalista Weston McKennie, který hraje za italský Juventus Turín, zorganizoval ilegální party, kam kromě svých týmových spoluhráčů Paula Dybaly a Arthura Mela pozval dalších 20 kamarádů.

Jak informuje ESPN, trojice hráčů úřadujícího italského mistra se kvůli tomu nezúčastní sobotního derby 29. kola Serie A na stadionu FC Turín. Ze soupisky je vyškrtl trenér Juventusu Andrea Pirlo, který je z jejich chování zklamaný.

Doporučeno
Vyhrál 10 000 eur i s vykloubeným palcem: Šel bych i přes mrtvoly, říká šampion Oktagonu Underground Milan Paleš (Rozhovor) Vyhrál 10 000 eur i s vykloubeným palcem: Šel bych i přes mrtvoly, říká šampion Oktagonu Underground Milan Paleš (Rozhovor) 14. března 2021 15:26

„Všichni tři chybí v nominaci. Je to mé rozhodnutí. Podobné akce se organizovaly vždy, ale v době celosvětové pandemie koronaviru pro ně není místo. Pro mnohé lidi jsme vzory a musíme se podle toho také chovat,“ řekl Pirlo.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Paulo Dybala (@paulodybala)

Nepovolený večírek fotbalisté zorganizovali v době pandemie, kdy v Itálii platí striktní pravidla, včetně zákazu vycházení od desáté hodiny večer do páté hodiny ráno. Policie přišla do McKennieho vily kolem 23:30 poté, co sousedi nahlásili rušení nočního klidu.

Juventus se aktuálně s 55 body nachází na třetí příčce tabulky italské Serie A. Ve snaze získat desátý titul zaostává o 10 bodů pod vedoucím Interem Milán.

Domů
Sdílet
Diskuse