Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. dubna 2021 11:51
Čas čtení 1:07
Tereza Šnajdrová

Kdo je Petr Arenberger: Nový ministr zdravotnictví je příznivcem očkování Sputnikem V

Kdo je Petr Arenberger: Nový ministr zdravotnictví je příznivcem očkování Sputnikem V
Zdroj: Český rozhlas/Khalil Baalbaki
POLITIKA KORONAVIRUS PETR ARENBERGER
Uložit Uložené

Ani Arenberger není odborníkem na epidemie.

Od té doby, co se epidemie koronaviru dostala do Česka, se jedná již o čtvrtou výměnu ministra zdravotnictví. Kdo je Petr Arenberger, který povede v současné chvíli nejdůležitější resort? Kožař, který podporuje očkování Sputnikem V., má na rozdíl od Blatného značné zkušenosti s řízením.

Doporučeno
Blatný končí, novým ministrem zdravotnictví bude Petr Arenberger. Plaga ve vedení ministerstva školství zůstává Blatný končí, novým ministrem zdravotnictví bude Petr Arenberger. Plaga ve vedení ministerstva školství zůstává 7. dubna 2021 10:15

Novým ministrem zdravotnictví bude dermatolog Petr Arenberger, který více než 30 let působí ve vinohradské nemocnici.  Narodil se 4. prosince 1958 v Praze, vystudoval Fakultu dětského lékařství Univerzity Karlovy v Praze, atestace má v oboru dermatovenerologie a za sebou má dokonce i studijní pobyt na Stanfordově univerzitě v Kalifornii.

Domů
Sdílet
Diskuse