Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2021 18:25
Čas čtení 1:21
Ondřej Jarůšek

Freshnews: České poslankyně čelí nechutným útokům, režisér Lidské stonožky si připravil další šílený horor

Freshnews: České poslankyně čelí nechutným útokům, režisér Lidské stonožky si připravil další šílený horor
Zdroj: Six Entertainment Company
REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Nové Freshnews jsou tady.

Vítej u nového dílu našich pravidelných Freshnews. Stejně jakou každou středu ti i dnes přinášíme nášup žhavých novinek z posledních dní a ani tentokrát o zajímavé zprávy nebyla nouze. Dnešním souhrnem tě provede náš moderátor Martin, který si připravil novinky ze světa technologií, politiky i hudby, tak tedy pojďme rovnou na to.

Politicky aktivní ženy se v Česku stávají terčem hrubých urážek. Několik poslankyň, které redakce REFRESHERu oslovila, se s námi podělila o to, jak se k těmto útoků staví nebo jak často se to děje„Menší část nenávistných zpráv je vysloveně sexistická, a tím zdaleka nemyslím ,jen' posílání k plotně. Některé jsou opravdu dost hnusné,“ řekla nám například předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová. Více si o tom můžeš přečíst zde.


V novém díle se věnujeme i úniku dat z Facebooku, která se nedávno objevila na hackerském fóru. Zasaženo bylo více než 100 zemí a únik se týkal i více než 1,3 milionu Čechů. Údaje obsahovaly například adresy, jména a telefonní čísla. Sociální síť se brání tím, že se jedná o stará data a chybu po úniku dat opravila. 

Doporučeno
Konex: Ženský rap neposlouchám. Za vším, co jsem vydal, si stojím (Rozhovor) Konex: Ženský rap neposlouchám. Za vším, co jsem vydal, si stojím (Rozhovor) 7. dubna 2021 7:32

Jsi jedním z těch, komu se líbil film Lidská stonožka? Tak potom tě zřejmě potěší informace, že režisér tohoto snímku si připravil další šílený horor, který bude jen pro silné povahy. Nový film ponese název The Onania Club a zaměří se na skupinu privilegovaných žen, které sexuálně vzrušuje lidské utrpení. Režisér už pro svůj počin už dva roky hledá distributora, tak uvidíme, jestli se jej někdo nakonec odváží vydat.

A co dalšího se v nových Freshnews dozvíš? Tak například o našem rozhovoru s Konexem, ve kterém se dozvíš mimo jiné to, jak se mladému producentovi a raperovi daří po odchodu z labelu Milion+ nebo jak přistupuje ke spolupracím na Instagramu. V neposlední řadě se však v dnešním díle podíváme třeba i na trendy v plodnosti. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse