Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2021 8:34
Čas čtení 0:39
Viktor Kniš

Zayo ohlašuje nové album vlastní verzí legendární „Wassup?“ scény ze Scary Movie

Zayo ohlašuje nové album vlastní verzí legendární „Wassup?“ scény ze Scary Movie
Zdroj: Dimension Films
HUDBA
Uložit Uložené

Člen Haha Crew vydává v květnu tohoto roku další sólo. Už samotné informační video naznačuje, že se fanoušci mají na co těšit.

I když kluci z košické Haha Crew avizovali vydání společného projektu, budeme si na něj muset počkat minimálně do konce roku. Zayo totiž oznámil, že chystá vydání dalšího sólového projektu, který se mezi fanoušky dostane v květnu 2021.

V té době už pravděpodobně otevřou kluby alespoň s omezenou kapacitou, a tak není vyloučeno, že právě Zayo bude prvním interpretem, který bude moci rozjet i menší klubové turné. 

Člen Haha Crew potěšil fanoušky i netradičním teasovacím videem. Se svým týmem a kamarády totiž předělali legendární scénu ze známého filmu Scary Movie, kterou v původní verzi najdeš například na tomto linku. Od originálu daleko nemá, jeho adaptace ale nepostrádá dvě základní změny – alkohol a moment, kdy se Zayo dozví, že jeho album se dá poslechnout díky portálu ulož.to.

Domů
Sdílet
Diskuse