Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2021 6:55
Čas čtení 1:47
Tímea Krauszová

Další kultovní pohádka se dočká hrané verze. Takto budou vypadat Powerpuff Girls naživo

Další kultovní pohádka se dočká hrané verze. Takto budou vypadat Powerpuff Girls naživo
Zdroj: The CW Television Network
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V hlavní roli budou ženy, které byly v dětství superhrdinkami.

CW vyprodukovalo řadu teenagerských seriálů. Tentokrát se inspirovalo pohádkou z dílny Cartoon Network, na které vyrostly mnohé dívky. Dětské superhrdinky Powerpuff Girls jsme mohli v letech 1998–2005 pravidelně sledovat na televizních obrazovkách, v roce 2016 se dočkaly i rebootu s novými hlasy a epizodami.

Tentokrát se ale můžeme těšit (nebo po nedávné zkušenosti s předěláním Winx možná i obávat) na novou, hranou verzi s jednoduchým názvem Powerpuff. Dočkali jsme se prvního vizuálu, který napovídá, jakým směrem se budou tvůrci ubírat, informuje Screenrant.

Doporučeno
The Invincible je animovaný seriál, ve kterém záporáci trhají superhrdinům hlavy a nepřežijí ani hlavní postavy The Invincible je animovaný seriál, ve kterém záporáci trhají superhrdinům hlavy a nepřežijí ani hlavní postavy 1. dubna 2021 14:44

V hlavní roli bývalé dětské hrdinky a jejich zkažené dětství

Za projektem stojí scénáristé Diablo Cody (Juno) a Heather Regnier (Veronica Mars) a režisérka Maggie Kiley. Společně oživí staré známé postavičky Blossom, Bubbles a Buttercup, nebude chybět ani jejich otec profesor Utonium, jejich ikonický nepřítel Mojo Jojo a další postavy z původního kresleného seriálu. Vypravěčem bude znovu Tom Kenny, jehož hlas si mohou fanoušci pamatovat například z úvodní písničky.

Domů
Sdílet
Diskuse