Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2021 14:44
Čas čtení 2:21
Dominik Vetrák

The Invincible je animovaný seriál, ve kterém záporáci trhají superhrdinům hlavy a nepřežijí ani hlavní postavy

The Invincible je animovaný seriál, ve kterém záporáci trhají superhrdinům hlavy a nepřežijí ani hlavní postavy
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pustit si můžeš první tři díly, které tě ohromí vším – od animace přes souboje až po postavy.

The Invincible pozorně sledujeme již od jeho ohlášení. Animovaný seriál podle úspěšných komiksů vznikl v Amazonu, přičemž jej vytvořili Robert Kirkman (Živí mrtví) a Simon Racioppi. Děj se odehrává na planetě Zemi (převážně), kde jsou superhrdinové běžnou věcí. Nejsilnějším hrdinou na planetě je Omni-Man (J. K. Simmons), který sem přiletěl z jiné planety, aby Zemi ochraňoval.

Příběh se zaměřuje na něj, ostatní hrdiny a hlavně na jeho syna Marka Graysona. Mark čeká celý život na to, kdy se v něm probudí schopnosti. Stane se to brzy a on se je musí naučit ovládat. Nemusíš se ale bát. Seriál nesklouzne do stereotypních scén, kdy se hrdina polovinu seriálu musí učit bojovat. Z Marka se rychle stává hrdina a musí čelit i prvním velkým výzvám.

Doporučeno
10 odporných sexuálních scén: film o pohlavním styku s mrtvolou má být netradiční lovestory 10 odporných sexuálních scén: film o pohlavním styku s mrtvolou má být netradiční lovestory 21. března 2021 12:30

Poznává další hrdiny, zamiluje se do nové parťačky a přivoní si k smrti v první velké bitvě s mimozemšťany. Příběh je tedy směsí teenagerských témat, dospívání, rodičovské výchovy a superhrdinských událostí. Každá epizoda má přes 40 minut, takže jde o plnohodnotné televizní drama, akorát v animovaném kabátku. Tvůrci přicházejí o možnost vyprávět příběh přes emotivní a skvělé herecké výkony, ale na druhou stranu si díky animaci mohou dovolit udělat věci, které by v hraném formátu nešly. 

Domů
Sdílet
Diskuse