Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2021 8:17
Čas čtení 0:58
Ondřej Jarůšek

5 jazyků lásky: Konec hádkám ve vztahu

5 jazyků lásky: Konec hádkám ve vztahu
Zdroj: Unsplash/Toa Heftiba/volně k užití
PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Máme pro tebe nový díl podcastu Love is on the air.

 

Odebírej nás na Spotify

Hádáš se často se svou drahou polovičkou a chtěl bys svůj vztah zlepšit? Tak nastraž uši, protože nová epizoda našeho podcastu Love is on the air by ti v tom mohla pomoci. Naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach se totiž tentokrát nechala inspirovat známým bestsellerem od Garyho Chapmana, a tak si dneska rozebereme 5 jazyků lásky.

Nevíš, o co se jedná? Stručně řečeno, Gary Chapman popisuje, jak bychom se ke svému partnerovi či partnerce měli chovat či promlouvat, aby náš protějšek věděl, že jej skutečně milujeme. Jsou přitom různé druhy lidí a každý považuje za důležitější něco jiného. Zatímco například jeden lpí na dotecích, další zase například více reaguje třeba na dary. 

Doporučeno
Veronica Biasiol: Dick pics mi nechodí, partnery posílám na HIV testy (Rozhovor) Veronica Biasiol: Dick pics mi nechodí, partnery posílám na HIV testy (Rozhovor) 18. dubna 2021 17:07

Všech pět jazyků lásky má v sobě většina z nás, dominantní však bývá jen jeden, maximálně dva. Jak tedy tyto poznatky uplatnit ve vztahu a lépe si s partnerem porozumět? I tom si dnes v podcastu povíme. Naše moderátorská dvojice ti sice všechny problémy ve vztahu nevyřeší, ale z podcastu si alespoň můžeš odnést několik rad a postřehů, které se ti třeba budou hodit.

A nezapomeň, že už ve čtvrtek se můžeš těšit na bonusovou epizodu, ve které dáme prostor našim posluchačům a posluchačkám. Pokud máš tedy na dané téma nějakou zajímavou historku, nestyď se a napiš nám ji do zpráv na Instagramu. Naši moderátoři následně vyberou ty nejlepší a těm věnují celou epizodu. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse