Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR správa spoločnosti eJoy.
3. května 2021 14:36
Čas čtení 2:29
Sponzorovaný obsah

Užij si domácí karanténu či home office z té lepší stránky. I díky 20% slevy na produkty eJoy

Užij si domácí karanténu či home office z té lepší stránky. I díky 20% slevy na produkty eJoy
Zdroj: eJoytablety.cz
ZDRAVÍ
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Být stále doma dříve či později přestane bavit každého. Na druhou stranu, je zima, takže to víte i docela prakticky využít z té lepší stránky. V ložnici a s partnerem.

Pro ty, co už mají po krk dívání televize, přejídání a lenošení na gauči, může být sex příjemným i zdravým zpestřením času. Vzhledem k dlouhému období bez pohybu a s horší životosprávou jak přes léto to však může být pro mnohé muže problém. S řešením přichází eJoy® a to i v podobě "COVID slevy".

Problémy s erekcí nejsou nic výjimečného, ​​spíše naopak

Statistiky jsou bohužel neúprosné a to i bez vlivu koronavírové pandemie. Téměř polovina mužů ve věku nad 40 let má problémy s erekcí a sexuálním zdravím. Pokud k tomu přičteme zimu a aktuální situaci, bude to asi ještě horší.

Mnoho faktorů je přitom nezávislých na věku. Nedostatek pohybu, horší fyzická kondice, stres, špatná životospráva, alkohol, kouření, nedostatek spánku a také málo slunečního záření během zimy. To vše jsou věci, které je třeba brát v úvahu a které působí u mužů na potenci a libido negativní, platí to i pro ty mladší.

I z tohoto důvodu se netřeba divit, že mnoho z nich nemá navzdory času strávenému doma chuť na postelové radovánky s partnerkou. To se ale dá změnit.

eJoy® jako koncentrované a komplexní afrodiziakum

K této změně by měla pomoci právě zmíněná značka eJoy®. Její produkt v podobě kapslí určených pro muže má potenciál pomoci vám užít si domácí karanténu či home office z té lepší stránky. Přípravek podporuje přirozeně a komplexně libido, sexuální apetit, potenci a dokonce má pozitivní vliv i na plodnost a zdraví prostaty.

To, že má takto široké účinky, je zásluha kombinace ověřených afrodiziak a látek podporujících erekci. Konkrétně se jedná o aminokyseliny L-Arginin a L-Citrulin, které podporují lepší prokrvení genitálií a tedy i kvalitnější erekci.

eJoy
Zdroj: eJoytablety.cz

S afrodiziak obsahuje eJoy® Tribulus Terrestris a Macu, které mají výrazně stimulační účinek na libido, sexuální apetit a testosteron. Díky obsahu Saw Palmetta dochází i k podpoře prostaty a extrakt z chilli má potenciál zlepšit prokrvení pohlavní soustavy jako celku. Zároveň také patří k ověřeným afrodisiaka na libido.

Složení je doplněno o dvojici vitamínů C a D. Jejich úkolem je jednak podpořit vitalitu, ale zároveň i zlepšit potenci, zejména pokud jde o dozrávání spermií.

2 tobolky a změna k lepšímu bude viditelná

eJoy® má formu perorálních kapslí, čili kombinuje moderní a inovativní přístup s ověřenou tradicí ve složení. Užití je tak otázkou doslova pár vteřin.

Jedna dávka obsahuje dvě tobolky a příbalový leták ji doporučuje užít zhruba 30 minut před plánovaným pohlavním stykem. Přípravek můžete užívat jednorázově a občasně, ale i dlouhodobě a více měsíců. Druhý způsob je podle referencí mužů efektivnější, pokud jde o viditelnost účinků, výrobce také doporučuje dlouhodobější dávkování.

Díky přírodnímu složení a přirozenému působení se nemusíte obávat o nějaké vedlejší účinky, rizika nebo kontraindikace. eJoy® je z tohoto pohledu bezpečný, můžete jej užívat i dlouhodobě a nehrozí žádné závažnější nežádoucí vlivy a efekty.

Jedinečná akce, právě teď získáte slevu 20%

Výrobce se navíc rozhodl výrazněji podpořit muže právě v tomto náročnějším období a to s pomocí speciální slevy 20%. Tabletky si umíte objednat v různých velikostech balení přímo přes oficiální eshop, kde můžete získat toto cenové zvýhodnění na každý typ. Stačí během objednávky jen zadat slevový kód "COVID".

Nejmenší balení s obsahem 24 tablet tak můžete mít po slevě za cenu něco pouze přes 20 €. Toto balení vám přitom vystačí až na 12 dávek, podle intenzity použití klidně i na celý měsíc. Nákup uděláte z pohodlí domova přímo přes svůj smartphone, objednávka je záležitostí pár minut a nemusíte mít recept ani nikam osobně jít.

Výrobce garantuje odeslání do 24 hodin od obdržení objednávky. Doručení může být na poštu, do zásilkového i přímo k vám domů, nemusíte se obávat o diskrétnost balení. Zaplatit víte předem platební kartou, ale i na dobírku po převzetí.

Tak, nač ještě čekáte? Klikněte sem a uplatněte si svou "korona" slevu ve výši 20% ihned. Nečekejte, tato akce je časově ohraničená, nepotrvá věčně!

Domů
Sdílet
Diskuse