Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2021 19:50
Čas čtení 4:14
Ondřej Jarůšek

Monsterovi se domácí scéna vyhýbá, Karlos Vémola bude pravděpodobně bojovat o titul v létě, říká Pavol Neruda (Rozhovor)

Monsterovi se domácí scéna vyhýbá, Karlos Vémola bude pravděpodobně bojovat o titul v létě, říká Pavol Neruda (Rozhovor)
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Se spoluzakladatelem organizace Oktagon MMA Pavolem Nerudou jsme si popovídali nejen o sobotním turnaji.

Očekávaný turnaj Oktagon 23 už je za dveřmi. Těšit se můžeme celkem na 13 zápasů, ve kterých se představ řada známých jmen domácí i zahraniční bojové scény, mladí talenti a zlatým hřebem večera se stane návrat legendárního Petra „Monstera“ Knížete. Ten si dává za cíl dopracovat se až k titulu Oktagonu ve welterové váze, nejprve však musí pokořit nebezpečného Itala Andreu Fusiho.

O této nabité akci jsme si popovídali se spoluzakladatelem organizace Oktagon MMA Pavolem Nerudou, který nám řekl, jak těžké je pro Petra Knížete hledat soupeře, ale třeba i to, jak se po nedávné prohře s Karlosem Vémolou cítí Milan Ďatelinka a kdy bychom oba tyto borce mohli vidět znovu v kleci.

Doporučeno
Legenda českého MMA a válka soupeřů Karlose Vémoly. Toto je velkolepý turnaj Oktagon 23 Legenda českého MMA a válka soupeřů Karlose Vémoly. Toto je velkolepý turnaj Oktagon 23 27. dubna 2021 8:11
Základní informace o turnaji Oktagon 23
Kdy: Sobota 1. května od 18:00
Kde: Brněnská Zoner Boby Hall, živě na Oktagon.tv. První zápas lze sledovat zdarma na YouTube
Hlavní hvězdy turnaje: Petr „Monster“ Kníže, Leo Brichta, Tereza Bledá a řada dalších
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

V tomto článku si přečteš:
  • Proč je hledání soupeřů pro Monstera velmi složité
  • Na jaké zápasy se Pavol Neruda nejvíc těší a proč
  • Jak se po prohře s Karlosem Vémolou cítí Milan Ďatelinka
  • Zda má organizace do budoucna stále zájem o souboj Monstera s Apollem
  • Kdy přibližně bychom mohli vidět v kleci Martina Budaye, který měl v sobotu bojovat o titul těžké váhy

Teď v sobotu nás čeká Oktagon 23, kde bude hlavním zápasem Kníže vs. Fusi. Máte nějakou osobní předpověď, jak by ten zápas mohl probíhat? Co od něj očekáváte?

Na to, že přijde Petr „Monster“ Kníže, se těším už velmi dlouho. Je to legenda a rozhodně jeden z největších tvrďáků na naší scéně. Osobně pokud bych si měl vsadit, tak si vsadím na Petra Knížete. Zajímavé je, že Fusi zápas přijal hodně rychle. Možná si Petra prohlédl někde na Sherdogu a řekl si, že to je nějaký dědek a v pohodě to zvládne. Je to teda tento důvod a podcenili ho? Nebo je to ten důvod, že Fusi ví, do čeho jde a věří si? To je asi víc pravděpodobné. Je podle všeho připravený předvést něco, co možná lidi šokuje, což tomu zápasu dodává šťávu.

Očekáváte tedy spíše ukončení před limitem?

Rozhodně očekávám. Tento zápas si opravdu nemyslím, že bude na celá tři kola.

Doporučeno
Nenáviděný i milovaný MMA bojovník Vašek „Baba Jaga“ Mikulášek: Hejterům se směju, co dokázali oni? (Rozhovor) Nenáviděný i milovaný MMA bojovník Vašek „Baba Jaga“ Mikulášek: Hejterům se směju, co dokázali oni? (Rozhovor) 25. dubna 2021 14:12
oktagon 23
Zdroj: Oktagon MMA

Je na kartě nějaký další zápas, na který se osobně hodně těšíte?

Já osobně se extrémně těším na zápas Ryšavý vs. Kuzník. Je to zápas, kde bychom mohli vidět tvrdý boj celá tři kola. Ryšavý je teď po dvou prohrách, ale věří si a chce si napravit chuť na Kuzníkovi, takže to bude strašně zajímavé. Kuzník je ale nebezpečný a všechny jeho zápasy jsou mimořádně atraktivní. Určitě to bude dobrý zápas.

Potom se osobně těším na Brichta vs. Medvedovski. Lea známe a víme, jaký je to frajer. Kirill Medvedovski je bývalý zápasník Bellatoru a je to jeden z nejzajímavějších ukrajinsko-izraelských bojovníků v této váze, takže na tento zápas dvou postojářů jsem hodně zvědavý.

Těším se velmi ale na všechny. Určitě bych ještě rád vypíchnul Terku Bledou, pro ni to bude proti Brazilce velká zkouška. Bledá zatím válcuje úplně všechny, jsem proto zvědavý, jak to dopadne.

A takovou třešničkou bude Kalašnik vs. Bolo. Kalašnik je vysoký, rychlý, štíhlý, zatímco Bolo je nižší, silný, má bombu v úderech. Je tam ale spousta dalších zajímavých jmen a zápasů.

Jaké je hledání soupeřů pro Monstera? Je to komplikované? Byli nějací bojovníci, kteří s ním ani nechtěli jít?

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 97769 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse