Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR zpráva společnosti Reserved.
3. května 2021 17:44
Čas čtení 1:34
Sponzorovaný obsah

Ruční výroba, vintage vzory či opt-art. Limitovaná kolekce Reserved RE.DESIGN je veselá, aktivní a svěží

Ruční výroba, vintage vzory či opt-art. Limitovaná kolekce Reserved RE.DESIGN je veselá, aktivní a svěží
Zdroj: Reserved
MÓDA
Uložit Uložené

Buď připraven na budoucnost. Koukni na limitovanou online kolekci Reserved a nech se inspirovat.

Sociální média, tisíce nových informací denně, neustále spojení ve virtuálním světě. To je realita, do které se narodila Generace Z. Ti, pro něž je doba bez internetu historií. Vyrovnat se s přílivem takového kvanta zpráv a novinek může být pro staršího člověka občas i frustrující, nicméně nastupující generace ví, jak na to.

Jak její zástupci sami říkají, jsou vylepšeným hybridem předchozích generací, který přebytek informací transformuje v kreativní mízu. Proto vznikla ve spolupráci s dvanácti polskými kreativními jedinci Generace Z limitovaná kolekce značky Reserved RE.DESIGN jako obraz doby, který zrcadlí jejich podstatu.

reserved redesign
Zdroj: Reserved

Jsou nespoutaní, aktivní, a připraveni na budoucnost. Generace Z, jakožto nastupující pokolení, je spojením výhod nových komunikačních prostředků a výdobytků nadcházejících let, pro kterou je ale stále zásadní navazovat sociální kontakty offline. Aby ale mohl zástupce generace zítřka svou osobnost dostatečně vyjádřit, musí to být na něm i vidět.

„Lidi mé generace se vyznačují individualitou. Mají jedinečný pohled na svět, styl a přístup
k životu. Moje generace je jakousi vzpourou proti světu, který nás obklopuje. Chceme změny
k lepšímu a jsme připraveni čelit všemu k dosažení našich cílů,“ uvedl jeden ze dvanácti polských spolutvůrců kolekce Paweł Miśko.

Kdybychom tak chtěli popsat novou kolekci Reserved popsat, napadne nás jediné – autenticita. Co jiného také může vzniknout spojením nejrůznějších trendů, mezi nimiž najdeš ručně vyráběné prvky, vintage a streetwear, či dokonce volnočasovou módu? Roční období, stereotyp ani sezóny nehrají roli. Jen originalita.

Reserved redesign
Zdroj: Reserved

Dámská část kolekce je proto spojením nápadů z let minulých připomínajících vintage vzory jako kostky nebo op-art zebra, s nimiž se snoubí barevné háčkované vazby inspirované pletením a originální grafikou. Barvy jsou veselé, aktivní a svěží. Odstíny růžové a fialové doprovází tóny žluté a zelené, s akcenty červené, sytě modré nebo béžové. Siluety jsou spíše na tělo nebo zvýrazňují mírně vyšší pas, u sukní dominují rozšířené střihy, stejně jako u zvonových kalhot nebo šatů áčkového střihu.

U pánů zaujme uvolněný streetwear. Upoutají i prvky patchworku, vintage inspirace jako pletená vesta s vlnitým vzorem nebo svetr se širokými pruhy, nebo updatované klasiky jako kostkovaný trenčkot. Barvy jsou mírně tlumené, nalezneme zde odstíny hnědé, šedé a černé, které však doplňuje kouřově růžová, džínově modrá a grafické akcenty. 

reserved redesign
Zdroj: Reserved

Oslovilo tě to? Cítíš se být součástí? Využij toho, zkontroluj kolekci na vlastní oči a přesvědč se, že k aktivnímu životu, který jde vstříc budoucnosti, se nejlépe hodí právě kolekce RE.DESIGN. Oblečení vytvořené polskou Generací Z je dostupné od 22. dubna exkluzivně jen online.

Domů
Sdílet
Diskuse