Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento obsah je PR správa spoločnosti Topseznamky.cz
7. května 2021 16:39
Čas čtení 2:18
Sponzorovaný obsah

Netradiční zábava nejen během lockdownu – vyzkoušej erotické hry

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Erotické hry mohou přinést nejen zábavu, ale i poznávání tužeb toho druhého či zpestření sexu.

Hraní her patří mezi velmi oblíbené aktivity nejen pro krácení si dlouhých chvil. Ovšem vůbec se nemusí jednat pouze o běžné tituly. Vyzkoušej i něco jiného, nabídka erotických her je bohatá. Stačí jen nechat pracovat svou představivost a užívat si poněkud neobyčejných her, které tě však vtáhnou do děje.

Vyzkoušej online erotické hry

Jestliže rád hraješ počítačové hry, ovšem ty erotické jsi ještě nevyzkoušel, rozhodně by jsi to měl/a napravit. V této specifické kategorii totiž čeká spousta zábavy, která ti vyrazí dech. Těšit se můžeš na kvalitní grafiku a bohaté herní možnosti, díky nimž se rozhodně nudit nebudeš. Na internetu můžeš najít velké množství různých erotických her, takže jistě najdeš to, co bude vyhovovat tvým představám.

Jestliže nevíš, jakým směrem se vydat, podívej se na nejlepší erotické hry. Mnohdy není ani třeba instalovat danou aplikaci, hru snadno spustíš v prohlížeči. Během chvilky si tak můžeš užívat pohled na sličné dívky, které postupně odkládají jednotlivé kousky oblečení. Oblíbený je například SexEmulator, ve němž si můžeš vytvořit modelku zcela podle svých představ, a poté si s ní užít zábavu.

Sex
Zdroj: Shutterstock.com

Přibliž se realitě

Jestliže toužíš po opravdovém splynutí s virtuálním erotickým světem, pak skvělé možnosti nabízí virtuální realita. Pomocí tohoto přístroje se totiž můžeš přenést přímo do centra dění, přičemž zapomeneš, že se vlastně jedná o pouhou hru. Exkluzivní hrou, kterou si můžeš užít i ve virtuální realitě, je Fucknite – tedy parodie na velmi známou hru Fortnite.

Zde se však můžeš těšit na vzrušující scénáře, svůdné modelky či třeba fantasy postavy. Kromě toho získáš mnoho dalšího sexuálního obsahu, jako jsou videa či přístup k webkamerám.

Více zábavy ve dvou

Ve dvou jsou erotické hry přeci jen o něco zábavnější. Jestliže už tě tedy omrzela zábava v jednom, je na čase najít někoho se stejnými zájmy. V aktuální době je značně složité poznat někoho nového, proto se nabízí jiné řešení. Podívej se na TopSeznamky.cz, kde najdeš přehledný seznam těch nejlepších online seznamek.

Pak už si jen stačí vytvořit jednoduchý profil, který ti umožní poznat partnera, třeba právě na různé erotické hry. Seznamek je opravdu mnoho, díky zmíněnému žebříčku můžeš najít tu nejlepší. Navíc hravě rozlišíš jednotlivé weby podle toho, zda se hodí spíše pro hledání vážného vztahu, či nezávazného dopisování s otevřenými možnostmi do budoucna.

Hry pro páry

Kromě online erotických her jsou skvělým druhem zábavy také intimní hry v podobě deskových či třeba karetních her. Ovšem kreativitě se meze rozhodně nekladou, můžeš si tak s partnerem vytvořit zcela vlastní hru. Podle sexuologů to dokonce může zlepšit váš partnerský sexuální život. Díky otevřenosti totiž najdete odpovědi na to, co má každý z vás vlastně nejraději. Hravost a zábava se navíc postarají o vaše sblížení. Díky rozverné kratochvíli tak můžeš svůj sexuální život posunout na jinou úroveň.

Jestliže chceš vzájemně poznat všechny své erotické sny a tužby, pak se přímo nabízí hra, kterou bychom mohli nazvat jako „sklenice touhy“. Princip není vůbec složitý, a přitom na sebe můžete vzájemně odhalit různá tajemství.

  1. Potřebovat budeš jen nádobu a papír s tužkou.
  2. Oba z páru pak napíšou deset až patnáct různých sexuálních pozic či témat, které by chtěli vyzkoušet.
  3. Jakmile dostanete chuť objevovat, stačí vytáhnout jeden z papírků, který už vám napoví, co se bude dít.
  4. Vždy však dej pozor na to, aby s tím oba zúčastnění souhlasili a byli v komfortní situaci. Postupem času takto můžeš zpestřit svůj intimní život, přičemž se opravdu blízce poznáte.

Erotické hry jsou skvělým zpestřením jinak nudných dní. Ať už se jedná o online druhy, či se snad rozhodneš užít si erotické hry ve dvou, užiješ si zajímavou zábavu, která tě rozhodně nenechá se nudit.

Domů
Sdílet
Diskuse