Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2021 19:34
Čas čtení 0:48
Adam Novosad

Manažer banky Goldman Sachs zbohatl na kryptoměně dogecoin, tak po 14 letech podal výpověď

Manažer banky Goldman Sachs zbohatl na kryptoměně dogecoin, tak po 14 letech podal výpověď
Zdroj: Unsplash/Tech Daily/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Investiční banka Goldman Sachs přišla o dlouholetého manažera, který ve svém volném čase obchodoval s kryptoměnami.

Vysoce postavený manažer investiční banky Goldman Sachs podal výpověď díky výdělkům z kryptoměny dogecoin. Šéf sekce rozvíjejících se trhů Aziz McMahon v londýnské pobočce banky údajně zainvestoval do kryptoměny, kterou v uplynulých týdnech propagovaly hvězdy jako Elon Musk či Snoop Dogg, uvádí The Guardian.

Doporučeno
Elon Musk oznámil, že má poruchou autistického spektra. V show SNL uvedl, že jde Aspergerův syndrom Elon Musk oznámil, že má poruchou autistického spektra. V show SNL uvedl, že jde Aspergerův syndrom 9. května 2021 13:03

Dogecoin od začátku roku 2021 narostl o více než 1 000 procent, přičemž zisky investorů, kteří do spekulativní digitální mince vložili peníze v úvodní fázi roku, se vyšplhaly vysoko nad desetinásobek původního vkladu.

Není známo, kolik a kdy McMahon do dogecoinu zainvestoval, ale díky svým zkušenostem z investičního bankovnictví zřejmě věděl, kdy je třeba mince prodat a připsat si na své konto zisk. 

Domů
Sdílet
Diskuse