Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR zpráva společnosti Nestea.
17. května 2021 16:00
Čas čtení 1:15
Sponzorovaný obsah

Máš rád ananas i mango? Tato novinka od Nestea tě potěší

Máš rád ananas i mango? Tato novinka od Nestea tě potěší
Zdroj: Unsplash/Eric Nopanen/k volnému užití
GASTRO
Uložit Uložené

Dej svým dobrodružstvím novou příchuť s ledovým čajem Nestea Mango & Ananas.

Léto klepe na dveře a ty už se nemůžeš dočkat, až vyrazíš s přáteli na chatu, pod stan nebo na menší festival, který se dle dosavadního vývoje pandemie konečně bude moci uskutečnit? Dlouhé dny plné slunce, zábavy či výletů jsou tu a u nových zážitků nesmí chybět ani pořádné osvěžení. O to se postará novinka od Nestea s příchutí Mango & Ananas.

Doporučeno
Srovnali jsme nejlepší nealkoholické Cool drinky. Který chutná nejlépe a nejvíce osvěží? Srovnali jsme nejlepší nealkoholické Cool drinky. Který chutná nejlépe a nejvíce osvěží? 14. června 2020 15:22

Květen nám přinesl první tropické dny a ty už se nemůžeš dočkat letních radovánek? Užij si léto bez limitů, splň si všechny své sny, poznej lásku svého života a hlavně - raduj se z každého dne! 

Ať už preferuješ alkoholické nápoje nebo ne, věř nám, že drinky Nestea se stanou tvým skvělým parťákem, který vždycky rád vezmeš na výpravu za dobrodružstvím. Ledové čaje Nestea jsou totiž vhodné pro všechny, kteří hledají lehké a svěží varianty nápojů. Kombinace lahodného černého čaje, vody a šťavnatého manga s ananasem se sníženým obsahem cukru, ti nabízí skvělou chuť a osvěží tě i v těch největších vedrech. 

Nestea
Zdroj: Maspex Czech, s. r. o

Chutně, ale humánně 

Značka Nestea myslí na všechno, a proto jsou její drinky z 95 % tvořené čajovými lístky z přísně kontrolované pěstitelské oblasti v Indii, kde jsou vypěstovány za použití minimálního používání pesticidů a s náležitou péčí o životní prostředí, zdraví, bezpečnost a živobytí zemědělců.

Nemusíš se tak obávat, že bys koupí Nestea drinku podpořil nehumánní chování či společnost, která se neekologicky chová k naší planetě a zbytečně ji zatěžuje. Ledový čaj si prostě můžeš vychutnat bez výčitek svědomí, a to nejen díky sníženému obsahu cukru.

Nestea
Zdroj: Maspex Czech s.r.o

V tomto spektru příchutí se najde každý

Pokud nepatříš mezi fanoušky ananasu či manga, nezoufej. Nestea má širokou nabídku příchutí, tak popadni třeba černý čaj a citrón, černý čaj s příchutí broskve, zelený čaj s příchutí mixu citrusů či zelený čaj s příchutí jahody & aloe vera a osvěž se kdykoliv jen budeš chtít.

Drinky od Nestea koupíš například na Rohlíku za 39,90 korun za litr a půl, nebo ve většině obchodů a supermarketů. 

Nestea
Zdroj: Maspex Czech s.r.o
Domů
Sdílet
Diskuse