Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2021 16:55
Čas čtení 0:57
Vojtěch Vanda

Predátor z filmu V síti se nepoučil. Znovu se pokusil o sexuální kontakt přes internet s nezletilou

Predátor z filmu V síti se nepoučil. Znovu se pokusil o sexuální kontakt přes internet s nezletilou
Zdroj: Aerofilms
NEWS V SÍTI
Uložit Uložené

Osmatřicetiletý muž je nyní ve vazbě.

Přestože byl přichycen filmaři dokumentu V síti, pokusil se o další kontakt s nezletilou dívkou. Osmatřicetiletý muž pokračoval v obtěžování nezletilých a chtěl navázat sexuální vztah s dívkou z Jesenicka. Ta si však jeho návrhy naštěstí nenechala pro sebe, což vyústilo v pátrání po predátorovi. Jeseničtí kriminalisté jej poté dopadli. Muž je nyní ve vazbě, informuje deník.cz.

Doporučeno
V síti: Co se stalo s predátory, kteří v dokumentu vystupují? V síti: Co se stalo s predátory, kteří v dokumentu vystupují? 11. března 2021 10:54

Osmatřicetiletý predátor oslovoval mladé dívky na internetu. Svou poslední oběť, dívku z Jesenicka, chtěl získat skrze falešný účet na Facebooku. I přesto, že mu sdělila svůj pravý věk, měl zájem na tom se s ní sejít a mít s ní sex. Děvče se ale přesvědčit nenechalo a ohlásilo predátorovo jednání policii.

Domů
Sdílet
Diskuse