Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2021 13:09
Čas čtení 1:20
Dominik Vetrák

Nejlepší a hlavně nejzábavnější seriál od Marvelu. Toto jsou první reakce na Lokiho

Nejlepší a hlavně nejzábavnější seriál od Marvelu. Toto jsou první reakce na Lokiho
Zdroj: Walt Disney Studios
FILMY A SERIÁLY DISNEY LOKI MARVEL
Uložit Uložené

První epizodu Lokiho uvidíme už tuto středu.

Minisérie Loki se na Disney+ začne vysílat již tuto středu. První reakce zahraničních novinářů a recenzentů srší nadšenými dojmy. Často se ale stává, že po takových „hype“ reakcích přijde studená sprcha v podobě recenzí, které jsou mnohem kritičtější.

Těžko se ale ignoruje tolik pozitivních zpráv. Většina recenzentů chválí herce Toma Hiddlestona jako Lokiho. Tvrdí, že konečně dostal potřebný prostor a dokázal s postavou pracovat lépe.

Doporučeno
Disney má již více než 100 milionů platících předplatitelů. Dokázali to za méně než rok a půl Disney má již více než 100 milionů platících předplatitelů. Dokázali to za méně než rok a půl 10. března 2021 16:34

Chválí i soundtrack, mysteriózní příběh a celkovou zábavnou atmosféru seriálu. V podstatě jde o nejvíce marvelovský seriál na Disney+. Novináři viděli první dvě ze šesti epizod, po kterých se nemohou dočkat dalších.

Domů
Sdílet
Diskuse