Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2021 7:16
Čas čtení 1:00
Viktor Kniš

Kim Kardashian oblékla auto do stejné látky, ze které je i její nová plyšová kolekce oblečení

Kim Kardashian oblékla auto do stejné látky, ze které je i její nová plyšová kolekce oblečení
Zdroj: Presley Ann/Getty Images
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Lamborghini Urus populární modelky a podnikatelky dostalo netradiční design. Nechala si ho pokrýt stejnou látkou, jakou použila v nové kolekci oblečení Skims.

Populární modelka a podnikatelka Kim Kardashian posouvá svůj projekt Skims na další úroveň. Kromě toho, že postupně stále více rozšiřuje značku spodního prádla o oblečení a obuv, si vymyslela netradiční způsob propagace nových produktů, který zaujme i toho, kdo dosud nikdy nepřemýšlel nad tím, že by chtěl nebo mohl vlastnit model úspěšné influencerky.

Doporučeno
Sex až po svatbě, před přehlídkou drastická dieta. Adriana Lima slaví 40, toto jsi o ní nejspíš nevěděl Sex až po svatbě, před přehlídkou drastická dieta. Adriana Lima slaví 40, toto jsi o ní nejspíš nevěděl 12. června 2021 9:36

Na Twitteru se pochlubila fotografiemi svého Lamborghini Urus, které dala zabalit do zcela nového designu. Karoserii totiž zdobí stejná plyšová látka, jakou použila na celou nejnovější kolekci. Stejně vyzdobila i interiér včetně palubní desky či volantu. Na závěr se už stačilo postavit před auto a netradiční promo je na světě.

Značka Skims prodává tvarovací prádlo i oblečení pro běžné nošení a snaží se propagovat pohodlnost a dostupnost pro ženy všech velikostí i tvarů. Podnikatelka Kim Kardashian představila první modely v roce 2019.

Kim nedávno požádala o rozvod s raperem Kanyem Westem. „Myslím, že si zaslouží někoho, kdo může podpořit každý jeho krok, následovat ho kamkoliv a přestěhovat se do Wyomingu. Já to nemohu udělat,“ řekla instagramová influencerka pro Independent.

Kanye West si mezitím našel novou známost, podle TMZ randí s modelkou Irinou Shayk.

Domů
Sdílet
Diskuse