Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 13. 10. 2020
13:11
Gal Gadot si zahraje Kleopatru. Diváci kritizují to, že egyptskou královnu bude hrát Izraelka.Gal Gadot si zahraje Kleopatru. Diváci kritizují to, že egyptskou královnu bude hrát Izraelka.
11:25
Fúzní reaktor je o krok blíže k realitě, MIT hovoří o roku 2025. Bude čistý, bezpečný a levnější než jaderné elektrárny.
8:21
Mandalorian a Baby Yoda se vracejí již za 3 týdny. Sleduj nové plakáty a akční záběry z trailerů.Mandalorian a Baby Yoda se vracejí již za 3 týdny. Sleduj nové plakáty a akční záběry z trailerů.
7:09
Už mě nechytí policisté, scéna umírala, tak jsem ji zachránil jako hrdina. Frayer Flexking má bomby jak bitch.Už mě nechytí policisté, scéna umírala, tak jsem ji zachránil jako hrdina. Frayer Flexking má bomby jak bitch.
Pondělí 12. 10. 2020
20:52
Marian Kotleba je vinen v kauze šeků na 1488 eur. Soudkyně ho poslala do vězení na 4 roky a 4 měsíce.Marian Kotleba je vinen v kauze šeků na 1488 eur. Soudkyně ho poslala do vězení na 4 roky a 4 měsíce.
17:24
Od premiantů k blížícímu se druhému lockdownu. The Guardian popisuje, jak Česko zápolí s koronavirem.Od premiantů k blížícímu se druhému lockdownu. The Guardian popisuje, jak Česko zápolí s koronavirem.
17:00
Oktagon Výzvu čeká živý přenos! V něm můžeš rozhodnout, který z fighterů se posune do semifinále páté série.Oktagon Výzvu čeká živý přenos! V něm můžeš rozhodnout, který z fighterů se posune do semifinále páté série.