Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2020 20:40
Čas čtení 0:32
Adam Smeták

Prymula nakonec k národu nepromluví. Zatím

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Televizní projev se kvůli dlouhému jednání vlády o nových opatřeních odkládá.

Ministr zdravotnictví Roman Prymula v průběhu pondělí oznámil na osmou hodinu večerní televizní projev, který měla vysílat trojice nejsledovanějších televizí – ČT, Prima a Nova. Nakonec jej ale deset minut před avizovaným začátkem zrušil. A to z důvodu pokračujících jednání vlády, která se protáhla a stále pokračují. Dnes má představit nové restrikce, které budou platné od středy. 

Doporučeno
Prymula dnes večer vystoupí v mimořádném televizním projevu Prymula dnes večer vystoupí v mimořádném televizním projevu 12. října 2020 14:03

„Je mi líto, stále na vládě diskutujeme o finální podobě opatření. Avizovaný projev je proto nutné odložit,” napsal Prymula na Twitteru těsně před plánovaným začátkem vysílání. To mělo probíhat živě od 19:54. 

V televizním projevu zatím k národu během pandemie promluvil třikrát premiér Andrej Babiš, a to v březnu, dubnu a v září. Jeden projev měl i prezident Miloš Zeman. 

Domů
Sdílet
Diskuse